Categoria: DVD
Escrit per: sputnik
La pel•lícula “Control” i el documental “Joy Division” s’editen juntes en un triple DVD

Una imatge de la pel·lícula "Control"

De "Control", la pel•lícula sobre la vida d’Ian Curtis us en vam parlar aquí, i el documental "Joy Division", dirigit per Grant Gee, el vau poder veure a Sputnik al mes de març. Ara, la distribuïdora Avalon els reuneix en un pack de tres DVD que inclou un making of de la pel•lícula d’Anton Corbjin, a més d’entrevistes amb el director i els actors principals de “Control”.

Tot plegat ve presentat en un pack en format de disc de vinil (suposem que de 12 polzades) i es ven sota el nom de "Control". Per fer-se un fart de Joy Division. De venda exclusiva a les botigues FNAC.
Categoria: DVD
Escrit per: sputnik
El documental "Kurt Cobain. About a son" es publica en DVD

La caràtula del DVD l’ocupa una fotografia de Kurt Cobain. Però en el documental no se‘l veu fins un minut abans del final. Tampoc no sona ni una sola cançó de Nirvana i no hi ha imatges històriques, tret d’un grapat de fotografies.

Cobain, en una de les poques vegads que apareix al documental

“Kurt Cobain. About a son” és un retrat diferent. Perquè a aquests alçades (un cop d’ull ràpid a la filmografia anterior sobre el mateix tema: “Kurt & Courtney”, “Hype”, “Classic Albums: Nevermind”...), quedava res per explicar sobre el líder de Nirvana? El realitzador AJ Schnack va creure que sí. Que faltava donar veu al protagonista de la història, Kurt Cobain.

» Veure més

Categoria: DVD
Escrit per: RogerSputnik
Strummer, el punk polític

Dos dels documentals musicals més notables dels últims mesos es publiquen en DVD al nostre país: “Joe Strummer. Vida y muerte de un cantante” (Julien Temple) i “Joy Division” (Grant Gee). El primer va passar fugaçment per les sales de cinema locals, i el segon s’acaba d’estrenar al festival In-Edit, on s’ha endut el premi del públic.

» Veure més

Categoria: DVD
Escrit per: RogerSputnik
Es publica en DVD el documental sobre un dels músics pop més misteriosos de tots els temps

Scott Walker l'any 1968, quan era una estrella del pop

“No en sé res. Qui en sap res, de Scott Walker?”, pregunta David Bowie al principi del documental. Durant més de tres dècades, Walker ha estat una incògnita. Com es pot deixar de ser un ídol pop que als anys seixanta competia amb The Beatles per convertir-se, de cop i volta, en una figura de culte? Per què va canviar les melodies infal•libles dels Walker Brothers pels experiments angoixats dels seus discos en solitari? Quina cara fa al segle XXI aquell noi ros que les enamorava totes? On s’amaga? I per què? De què?

» Veure més

Categoria: DVD
Escrit per: RogerSputnik
Els primers dies de Ràbia Positiva

Punk, música gallega i Sants. L’Hamsa, autogestió, vida de barri. Ràdio lliure, ocupació. “Sants es crema”, el casal Can Vies i una visita a l’MTV Brasil. El oso yonki, els reapareguts Subterranean Kids, Budellam. 15 anys en la vida d’una banda de hardcore de barri donen per a molt. Per a molt més que la típica i tòpica col•lecció d’anècdotes sobre concerts, de detalls sobre gravacions, d’històries sobre gires que sempre s’assemblen...

» Veure més