Planeta huma

"Planeta humà" ens parla del procés d'hominització i humanització que va viure la Terra fa més de quatre milions d'anys. Els autors repassen cadascuna de les adquisicions que esdevindran pròpies dels humans, des del bipedisme adquirit pels primers homínids fins al desenvolupament d'un llenguatge simbòlic.

Eduald Carbonell i Robert Sala aporten dades empíriques recents, entre les quals destaquen les troballes d'Atapuerca, per demostrar que avui en dia ja disposem de prou informació per no haver de plantejar les preguntes de sempre: Quan ens vam fer humans?, a partir de quin moment som humans? La resposta és que no hi ha un moment definit, és un procés llarg, que va iniciar-se fa més de quatre milions d'anys... i encara continua.

Vols guanyar un exemplar d'aquest fantàstic llibre?

Doncs t'ho posarem molt fàcil, perquè gràcies a labutxaca, sortegem 4 exemplars de "Planeta humà" entre tots els que ens expliqueu quin és el vostre episodi favorit de “Sota terra”. Si voleu refrescar la memòria, recordeu que al nostre web teniu tots els episodis de la primera i segona temporada.

Per participar al concurs, només has de deixar la teva recomanació en forma de comentari a aquesta mateixa entrada. Fàcil, oi?

Recorda que per deixar els teus comentaris has de ser usuari registrat de tv3.cat, amb link a: https://secure.ccrtvi.com/su/ru/ruAlta.jsp

Si tens algun dubte, pots consultar les bases legals del concurs.

GUANYADORS DEL CONCURS: Moltes gràcies a tots per participar! Farem servir totes les vostres opinions i gustos per millorar. Però, com ja vam dir, només teníem 4 llibres per repartir, i els afortunats i afortunades han estat...

Mireia Farré
Nàdia Tariafa Mateo
Pau Esplugas
Natxo Barrau i Salguer


Tots 4 teniu un correu elèctric on se us informa de les dades que necessitem per fer-vos arribar el premi. Enhorabona!