poble romanic

"Un poble en temps del Romànic" és un llibre de l'editorial Comanegra que ens descobreix com es vivia en els pobles romànics del nostre entorn amb unes magnífiques il·lustracions plenes de detall i realisme.

Conèixer les formes de vida en un poble medieval és com conèixer els nostres avis i, fins i tot, els nostres pares, perquè en el medi rural europeu moltes de les feines quotidianes, els jocs o els costums han romàs gairebè de manera invariable fins fa mig segle.

En aquest llibre il·lustrat hi desfilen paisatges, esglésies, cases, picapedrers, mestres d'obra, fusters, ferrers, cavallers caçant i camperols treballant el camp, escenes de família i nens jugant, gent que va anar creant allò que som avui nosaltres i que ens va deixar, entre altres moltes coses, aquesta meravella que és l'art romànic.

Vols guanyar un dels 5 exemplars que sortegem d'aquest fantàstic llibre?

Doncs per fer-ho, només has de recomanar-nos un jaciment català on podria anar a excavar l'equip de "Sota terra". Explica'ns les virtuts i característiques del teu jaciment favorit, fes-nos cinc cèntims de la seva història i defensa què el fa tan especial. En definitiva, encomana'ns la teva passió! Ja saps que els membres de "Sota terra" som molt enamoradissos i ens costa molt poc agafar el pic i la pala per començar a remenar el subsòl de Catalunya!

Per participar al concurs, només has de deixar la teva recomanació en forma de comentari a aquesta mateixa entrada. Fàcil, oi?

Recorda que per deixar els teus comentaris has de ser usuari registrat de tv3.cat, amb link a: https://secure.ccrtvi.com/su/ru/ruAlta.jsp

Si tens algun dubte, pots consultar les bases legals del concurs.

GUANYADORS DEL CONCURS: Moltes gràcies a tots per participar! Les vostres recomanacions han estat fantàstiques, i prenem nota de totes elles per futures excavacions. És un luxe tenir uns espectadors tan participatius com vosaltres! Però, com ja vam dir, només teníem 5 llibres per repartir, i els afortunats i afortunades han estat...

Meritxell Roca
Montse Ossa
Xavier Guasch
Jose Antonio Lozano
Josep Carlos Babot


Tots 5 teniu un correu elèctric on se us informa de les dades que necessitem per fer-vos arribar el premi. Enhorabona!