El diumenge 5 de febrer a les 22.30 s'emetrà el tercer episodi del nou "Sota terra". En aquesta ocasió, tornarem a un vell indret on ja vam excavar la temporada passada: Cabrera de Mar.La primera temporada de “Sota terra” vam marxar de Cabrera després de comprovar que efectivament Ilturo havia estat una ciutat romana, però sense saber per què la van abandonar. Tornem a Cabrera per saber per què s'abandona la ciutat: és certa la hipòtesi del gran incendi que planteja l'Eudald en acabar l'excavació? I qui el va provocar i per què? També vam veure com dins de la ciutat romana persisteixen els ritus ibers, això ens parla de la relació de la població autòctona amb els romans, com continua aqueta relació? Segueix habitat el poblat iber després de l’abandonament de la ciutat romana?
Tres dies intensos per desvelar aquestes incògnites i per aclarir les dimensions d’un temple dedicat al Mitraisme de què només es coneixen quatre a la península Ibèrica. I d’una sitja, aparentment força habitual, en sortiran increïbles sorpreses...

Si voleu repassar la primera incursió de "Sota terra" a la ciutat d'Ilturo, només heu de clicar sobre el vídeo que us hem penjat a sota.
Us esperem el diumenge a les 22.30, com sempre, sota terra!