El Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya dedica la imatge de l'edició de 2012 a la fi del món. El paral·lelisme amb la situació que estem vivint és evident i oportú. El cartell retrata una ciutat destruïda (que evoca l'escena final d'"El planeta dels simis") vista a través de la càmera d'un telèfon. Gran idea!

Cartell del Festival de Sitges 2012

Pel que fa a la programació, el Festival ja ha avançat que rescatarà alguna joia oculta del cinema apocalíptic i projectarà diferents pel·lícules més recents que estan renovant aquest subgènere d'anticipació. També està previst celebrar el 20è aniversari d'un títol emblemàtic de Quentin Tarantino estrenat precisament a Sitges: "Reservoir Dogs".
Recordeu que el Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya, si no s'acaba el món abans, celebrarà la seva 45ena edició del 4 al 14 d'octubre. I, per cert, si visiteu el Saló Internacional del Còmic a la Fira de Barcelona, entre avui i diumenge, podreu observar el cartell del Sitges 2012 en una gran lona de 4 metres que hi ha exposada.