iCat FM - SOTA SOSPITA

Arxius

Estas veient: març 2009
Categoria: El que vindrà
Escrit per: Ferran Auberni
El cinema d'animació continua reivindicant-se i guanyant terreny a la ficció tradicional. Jo sóc dels que pensen que, actualment, aquest és un dels gèneres més creatius.
Bé, no m'enrotllo. El cas és que el Festival de Canes ha fet un pas més per consolidar les produccions animades convertint l'últim títol de la Pixar en la inauguració del certamen francès el pròxim 13 de maig.

Fotograma d'"Up", de la factoria PIXAR

"Up" és una comèdia d'aventures entorn d'un avi que somia fer un original viatge en globus per Sud-amèrica. Aquí, en principi, està previst que ens arribi el 12 de juny. Jo ja fa dies que tinc posat el compte enrere!

Cartell d'"Up", de la factoria PIXAR
Categoria: El que vindrà
Escrit per: Ferran Auberni
Segons ha anunciat la prestigiosa revista "Variety", Brad Pitt i Natalie Portman seran els protagonistes d'una nova comèdia romàntica. Pitt farà el paper del fotògraf Harold Morris i Portman, el de la periodista gastronòmica de The New York Times Lenore Doolan. La veritat, ja veurem com evoluciona el projecte, però no em puc estar de dir que són dos dels actors més guapos de Hollywood. Qualsevol canvi de "look" els afavoreix!

Brad Pitt i Natalie Portman


Categoria: El que vindrà
Escrit per: Ferran Auberni
Segueixen apareixent com bolets projectes que adapten sèries d'èxit de la televisió. Ja n'hi ha prou, no? Bé, el cas és que la prestigiosa revista "The Hollywood Reporter" acaba d'anunciar que MacGyver aviat farà el salt a la gran pantalla. Sembla que la pel·lícula encara està en fase de preproducció i que s'està buscant un guionista capaç de captar l'essència de la mítica sèrie dels anys 80. El temps dirà si aquesta més que perillosa i dubtosa adaptació es farà realitat!

MacGyver, de la petita a la gran pantalla


Categoria: El que vindrà
Escrit per: Ferran Auberni
Està cridada a ser una de les pel·lícules de l'estiu i de moment ja en podem veure el tràiler. Les imatges de "Public enemies" confirmen les similituds amb "Els intocables d'Elliot Ness". I no és estrany, tenint en compte que es tracta d'una aproximació a la vida de John Dillinger, un dels atracadors més temuts per l'FBI als anys 30.

Johnny Depp a "Public enemies", de Michael Mann

Si no fos perquè darrere el projecte hi ha Michael Mann, director de "Collateral", o actors com Johnny Depp i Christian Bale, dubtaria més del resultat final de la pel·lícula. I és que... tot i la força visual de la producció... em fa la sensació que "Public enemies" abusa de l'espectacularitat en detriment de la profunditat ètica dels personatges. Ara que... i si repeteix la fórmula exitosa d'"El caballero oscuro"? Reconec, però, que tot això és parlar per parlar. Sortirem de dubtes quan s'estreni el 3 de juliol als cinemes catalans.

Enllaços patrocinats


© Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, S.A.