iCat FM - SOTA SOSPITA
Categoria: Cartellera
Escrit per: Ferran Auberni
Repàs de les estrenes de la setmana, encapçalades per la segona part d'"Els jocs de la fam. Sinsajo", que tanca una de les franquícies adolescents de més èxit els últims anys. Reconec que m'alegra que s'hagi acabat aquesta saga.
També comentem "El viaje de Arlo", "Ningú no vol la nit" i el colpidor documental "La granja del pas", de Sílvia Munt.Compartir: fresqui delicious digg technorati yahoo meneame latafanera (Què és això?)
Categoria: Cartellera
Escrit per: Ferran Auberni
Repàs de tres de les novetats més destacades d'avui a la cartellera. Les encapçala la comèdia "Ocho apellidos catalanes", però també l'estrena de l'autèntic "thriller" mafiós francès "Conexión Marsella" i el sorprenent documental "I am your father", un homenatge a l'actor que va interpretar un mite com Darth Vader.Compartir: fresqui delicious digg technorati yahoo meneame latafanera (Què és això?)
Categoria: Cartellera
Escrit per: Ferran Auberni
Repàs de les estrenes de la setmana, encapçalades per "Sicario", que fa un retrat sòrdid de la lluita contra el narcotràfic a la frontera entre Mèxic i els Estats Units. També destaca el 'thriller' argentí "El clan" i el drama "L'adopció", amb Nora Navas i Francesc Garrido.Compartir: fresqui delicious digg technorati yahoo meneame latafanera (Què és això?)
Categoria: Cartellera
Escrit per: Ferran Auberni
Habitual repàs les estrenes de la setmana, encapçalades per la 24a aventura de la saga 007. "Spectre", que per quarta vegada protagonitza Daniel Craig, referma la renovació i el canvi de to en la popular franquícia. Per nosaltres... aquest Bond és una bomba, en tots els sentits! Però, atenció, que això no ens despisti d'altres perles destacades d'avui, com ara l'última Palma d'Or del Festival de Canes, "Dheepan", i la pel·lícula més lliure i personal de Fernando Colomo, "Isla bonita", rodada a Menorca.Compartir: fresqui delicious digg technorati yahoo meneame latafanera (Què és això?)
Categoria: Cartellera
Escrit per: Ferran Auberni
Repàs de les estrenes més destacades de la setmana, encapçalades per la comèdia dramàtica "Truman", premiada al Festival de Sant Sebastià. La veritat és que estaria parlant durant hores de la nova 'perla' de Cesc Gay... però avui també són novetat "El cadáver de Anna Fritz", "El becario", "La verdad" i el revelador documental "The propaganda game".
Compartir: fresqui delicious digg technorati yahoo meneame latafanera (Què és això?)
Categoria: Cartellera
Escrit per: Ferran Auberni
Repàs de les estrenes de la setmana, encapçalades pel thriller "Black Mass", amb el qual Johnny Depp ja comença a sonar per estar nominat als Oscars. Entre les novetats també destaca el poètic retrat de la paternitat "Un dia perfecte per volar", dirigit per Marc Recha; i la la delirant comèdia negra "Mi gran noche", que suposa el retorn de Raphael al cinema, després de 40 anys.Compartir: fresqui delicious digg technorati yahoo meneame latafanera (Què és això?)
Categoria: Cartellera
Escrit per: Ferran Auberni
Passat l'estiu... recuperem la dinàmica. D'entrada repassem les estrenes destacades de la setmana, encapçalades pel nou thriller psicològic d'Alejandro Amenábar, "Regresión". També arriba a la cartellera la original comèdia dramàtica "El apóstata", premiada al Festival de Sant Sebastià; i la continguda producció francesa "Lejos de los hombres", amb Viggo Mortensen.Compartir: fresqui delicious digg technorati yahoo meneame latafanera (Què és això?)
Categoria: Cartellera
Escrit per: Ferran Auberni
Repàs de les estrenes de la setmana, en l'últim "Travelling" de la temporada. Entre les novetats destaca la comèdia "Ted 2", el drama romàntic "El secreto de Adaline" i la pel·lícula infantil "La casa màgica", que en català es pot veure a 28 sales.Compartir: fresqui delicious digg technorati yahoo meneame latafanera (Què és això?)
Categoria: Cartellera
Escrit per: Ferran Auberni
Repàs de les estrenes de la setmana, encapçalades per "Inside Out", que en català ens arriba com a "Del revés". La nova joia de la factoria Pixar comparteix protagonisme amb el "thriller" de ciència-ficció "Eternal" i el documental "Amy", un retrat íntim de l'ascens i caiguda de la cantant Amy Winehouse, morta l'estiu del 2011, víctima d'una sobredosi d'alcohol.Compartir: fresqui delicious digg technorati yahoo meneame latafanera (Què és això?)
Categoria: Cartellera
Escrit per: Ferran Auberni
Repàs de les estrenes destacades de la setmana, encapçalades per "Terminator Génesis", la cinquena part d'aquesta influent franquícia de ciència-ficció. "Love & Mercy" i "La mirada del silencio" són altres de les pel·lícules que comentem.Compartir: fresqui delicious digg technorati yahoo meneame latafanera (Què és això?)

Enllaços patrocinats

Pàgina anterior   Pàgina següent

© Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, S.A.