Al sona9 d'iCat fm li seguim la pista als grups que han passat pel concurs. Xazzar van guanyar el sona9 i ara publiquen i presenten en directe el seu segon disc: "Històries Desencantades".
xazzar
DIVENDRES 13 MARÇ, BARCELONA, FNAC L’Illa Diagonal, 19’00h. gratis
DIMECRES 18 MARÇ, TARRAGONA, EL CAU (c/ Trinquet Vell 2), 22h, 5€
DISSABTE 21 MARÇ, LLEIDA, LA BOITE (c/ Riu Éssera 19) 23:30h, 5€
DISSABTE 28 MARÇ, BARCELONA, LA FARINERA DEL CLOT + Amics de les arts, 22h, 6€

A LA VENDA EL 9 DE MARÇ

Després d’un any portant el seu primer disc “Que no s’escapin els gossos” pels escenaris de Catalunya, Xazzar ens presenta sota el mateix segell, Kasba Music, el seu segon treball “Històries desencantades” un disc de ritmes endimoniats amb un toc més personal i paradoxal.

El disc “Històries desencantades” inclou 10 cançons que barregen la festa amb la reflexió; la potència d’uns arranjaments que sonen a Swing, a Musical, a Pop, a Klezmer, a Gipsy, a Rock, a Jazz…. amb la delicadesa del món clàssic, que es deixa entreveure entre alguna corda de violí o algun acord de piano.

En aquest disc se’ns mostra un món cada cop més ampli on els pols oposats s’atreuen: la dansa vertical conviu amb la horitzontal; la fantasia i el somni amb la consciència i la realitat, la part més transcendental de la quotidianitat amb la part més ridícula de la mateixa.

“Històries desencantades” obre una mirada reflexiva, a estones agredolça i sempre plena de vida, que no deixa de convidar a moure’s, ballar i a entrar al món de Xazzar.

Xazzar va començar al 2005, quan uns joves estudiants de música es van ajuntar per donar sortida a les seves inquietuds i expressions musicals. Desprès d’haver guanyat importants premis com Sona 9 de 2006, Injuve 2006 i d’haver portat la seva musica a importants festivals de Catalunya i l’estat, Xazzar ha anat creixent, madurant un so cada vegada més propi i personal.

Al març comença la gira de presentació del segon disc. Des d’Igualada passaran per Tarragona, Lleida, Girona, Terrassa i Barcelona.
La presentació oficial: el 7 de març a La Sala, Igualada.

PRESENTACIONS “HISTÒRIES DESENCANTADES”

7 Març a LA SALA - Igualada
13 Març al FNAC de L'Illa Diagonal - Barcelona
18 Març al CAU - Tarragona
21 Març a La Boite - Lleida
28 Març a La Farinera del Clot - Barcelona
9 Abril al Vermell - Manresa
11 Abril a La Mirona - Salt
6 Maig al APOLO - Barcelona
16 Maig al Ateneu - Sant Celoni
29 Maig a la Faktoria d’Arts - Sabadell
20 Juny al ETNIVAL - Girona
****************************************
Més info:
www.myspace.com/xazzar