La gran notÝcia del moment Ús que Sol i Serena ha estat seleccionat per al Celtic Connections 2012, un festival amb tot tipus d'espectacles que se celebra a Glasgow i que, aquest any, ha escollit la catalana com a cultura convidada, i diversos grups de casa hi tocaran.

El 26 d'octubre passat la BBC Scotland va emetre un programa especial de presentaciˇ del festival amb algunes actuacions en directe, en la qual vam tenir l'honor de participar com a representants de la cultura convidada. L'emissiˇ per rÓdio es feia en estricte directe, mentre que a la televisiˇ arribarÓ un muntatge amb els entremitjos retallats.

De tot aix˛ ja en fa uns quants dies, sÝ, per˛ Ús que tot plegat va ser molt rÓpid, prÓcticament d'un dia per l'altre, i ens vam trobar en un aviˇ cap a Glasgow gairebÚ sense adonar-nos-en. Ara podeu veure en aquest link dos dels temes de Sol i Serena que van sonar a la BBC d'Esc˛cia i que sonaran altre cop al Celtic Connections de Glasgow el 28 de gener de 2012.

A veure si no passa com amb el viatge a Eivissa i us fem en breu una cr˛nica del viatge a Glasgow. De moment anava a explicar alguna cosa de l'arribada, per˛ de cop he pensat que no sÚ si estÓ bÚ riure's de la road mÓnager en p˙blic (ho sento, N˙ria) i m'he quedat encallat. La resta del grup direu.

Kami