Demà, que ara ja és avui, tenim bolo a la Plaça del Rei.

És a les 22h, sembla, però jo ja tinc les coses preparades a la porta de casa (per la part de dins, naturalment). Però no és que sigui especialment previsor ni que estigui amb la cosa aquesta de quan ets petit i te’n vas d’excursió. És que demà fem aquelles coses que diuen els manuals (els no escrits, com a mínim) que no s’han de fer mai: assajar el dia del bolo.

Això serà deu hores abans del directe, o sigui que tots ens llevarem d’hora (uns més que altres), ens dutxarem amb cafè (jo ho faig i m’estalvio molt temps), omplirem els dipòsits de benzina (cada cop que tenim bolo les benzineres es freguen les mans) i sortirem cadascú en la direcció que li toqui.

La veritat és que ens cal. Ens hem passat l’estiu sense veure’ns, o veient-nos per a altres coses, i el repertori està ple de pols. Que sí, que és com anar en bicicleta, però quan un agafa la bicicleta al cap de molt temps al principi també fa un parell d’esses tontes, o sigui que demà potser tinguem anècdotes divertides i tot.

Bé, en tot cas, tot això és per dir que nosaltres ja estem escalfant motors i que esperem que vosaltres també, perquè demà anirem a deixar-nos la pell i a tombar balladors.

Kami
(I jo que faig, llevat a aquesta hora?)