Cory Kennedy, La China, Chiho Aoshima, Martí Sales i Cat Power

A la banda sonora del programa d’aquesta setmana destacava el nou disc de Cat Power, "Jukebox" (Matador, 2008), juntament amb els de Cinematic Orchestra, "Ma Fleur" (Ninjatune, 2007), Datarock (Etcetc, 2007) i per segona setmana, esclar, el brutal “Distortion” dels Magnetic Fields (Nonesuch, 2008).

El primer reportatge del programa entrevistava a l’artista japonesa CHIHO AOSHIMA, una de les alumnes més exitoses sortides de l’escola taller Kai Kai Kiki Corporation. Aquesta escola japonesa dirigida pel prestigiós Takashi Murakami ha donat els últims anys alguns joves talents de l’art contemporani japonès. A Chiho Aoshima sempre se la defineix com una noia molt misteriosa i silenciosa que disfruta passejant pels cementiris, però que en realitat amaga un món interior ple de soroll i moviment. És la tercera convidada del cicle Kawaii! organitzat per la Fundació Miró. La seva mostra Terror i seducció es podrà veure a l’Espai 13 de la Fundació fins el proper 24 de març.

El segon reportatge analitzava el fenòmen de les iCelebrities, els nous “famosos” de la xarxa. Gent anònima que amb els seus blogs, flogs, myspace i altres pàgines personals s’han convertit en cronistes de la modernitat i en alguns casos fins i tot en els nous magazines de tendències. Alguns links: Gerard Estadella, Prince Pelayo, Gala, Perez Hilton, Cobra Snake i Cory Kennedy.

Als qüestionaris d’aquesta setmana s’hi trobaven LA CHINA, cantant del grup Cycle i que ara acaba de debutar en solitari amb el disc De amor y muerte, i el poeta català MARTÍ SALES, que fa poc ha publicat la novel·la Dies feliços a la presó.