Sisplau, ens perdones la vida, Tom?

Quan fas 25 anys a l’empresa, amb una mica de sort et regalen un boli amb una placa. Tom Cruise celebra les seves noces de plata in the business regalant-se a ell mateix un vídeo extrallarg on felicita al món per la inmensa sort de tenir-lo entre els seus mortals. Mortals? Segurament aquest punt és discutible per a l’home que ens va donar Top Gun i la Cienciologia.

Quan Tom Cruise ha d’escollir una banda sonora que exemplifiqui i posi estat d’ànim a la seva contribució vital, el primer que li ve al cap és una cosa senzilleta i gens grandiosa... posem Així parlà Zarathurstra, de Richard Stauss, la música de 2001: Una odissea a l’espai. Així, amb els tatxaaaan arrenca el muntatge audiovisual amb què l'amic Tom ens felicita per haver-lo conegut. Després venen més de 10 minuts de grans èxits de la sobre i la infraactuació. L’adol·lescent de Risky Business (poster el seu millor paper junt amb el boig de Magnolia), l’irlandès d’Un horitzó molt llunyà, amb un accent irlandès impostat que no enganyaria ni el borratxo més borratxo de Dublín, el gran Maverick de Top Gun (de veritat no va veure les implicacions gays en llegir el guió?), el patriota desenganyat de Nascut el 4 de juliol, el vividor de Rain Man... tots passen per davant dels nostres ulls i ens fan conscients de quant de temps portem aguantant aquest home a les nostres pantalles. Seus són alguns dels moments més ridículs de la cinematografia contemporània. Com el patètic “you complete me” de Jerry Maguire o l’escena d’Eyes Wide Shut on...bé, totes les escenes d’Eyes Wide Shut. Cruise va aconseguir fins i tot ensorrar el nom d’Stanley Kubrick!

La web especial que ha creat té altres monuments a l’egomania, com una galeria de fotos i un “message from Tom”. De totes maneres, nosaltres ens quedem amb un altre vídeo menys editat i que fa més por que la dentadura postissa d’Entrevista amb el vampir:Que ha merescut paròdies com aquesta:Per cert: Free Katie!