A la newsletter o butlletí que cada dimarts enviem amb els continguts del programa (és a dir, ahir) anunciàvem l'emissió d'un reportatge sobre moda i cinema i el look dels criminals al cinema retro, en motiu del festival Fashion in Film (amb el subtítol If Looks Could Kill) que s'està celebrant a Londres. Bé, es tracta d'un error perquè en realitat l'emissió serà la setmana que ve... o sigui que disculpeu les molèsties!!.

D'altra banda, al programa d'avui, com sempre a les 23.10 al 33, hi podreu trobar:

"Les delicatessen de la literatura": La Setmana que TV3 dedica a la lectura és una bona excusa per endinsar-se al món de les microeditorials. El món de les tendències parla des de fa uns quants mesos d'un nou concepte: la cultura snack, la píndola cultural. Es tracta de cultura consumible i fragmentada en petites racions, ja sigui arxius mp4, comèdies emeses per internet que es divideixen en minícapitols, o bé en forma de llibres de butxaca, una tendència de la qual no hi ha gaire cultura al nostre país. Les microeditorials responen a projectes personals al marge del mercat convencional de l'edició. El nombre d'aquestes editorials creix cada cop més i aquests petits projectes tenen cada vegada més fans.

*Apa Apa Còmics, Melusina, Ediciones Alfabia, Cabaret Voltaire.

Els més fashion del "cole"

"La febre mini": Demà comença l'Estrella Damm Primavera Sound. Fins al 31 de maig, pel Parc del Fòrum de Barcelona, desfilaran els grups més trencadors de la temporada. Aquesta informació ja fa temps que circula en anuncis i revistes, però ara també s'escriu amb llapis, faltes d'ortografia i cal•ligrafia lligada a qualsevol agenda escolar. Perquè els nens també tenen el seu espai al festival, a la carpa Minimúsica. Aprofitant el servei gratuït de guarderia, Núria Muntaner i Víctor Velasco, del col•lectiu musical La Colazzione, organitzen una sèrie de concerts per al públic més baixet. Al marge d'aquestes iniciatives, l'aparador de les tendències s'omple de propostes per als més petits, encara que sovint són els més grans els que en gaudeixen.
*Grups al Minimúsica: Nito Niko, Be Brave Benjamin;
Locals, botigues i marques de roba: Nobodinoz, Rock 01 Baby, Mini Rodini, Finger In The Nose; Daddy Types
Revistes de tendències: Naïf Magazine; Kid's Wear Magazine;
Artistes i dissenyadors: Matali Crasset; Craig Kannarick;
Curiositat: Tiny Masters

El Perro del Mar, lladrant al nostre qüestionari

Als qüestionaris del programa, l'actriu Manuela Pal i Sarah Assbring (El Perro del Mar). Com a bona argentina, al marge de ser una prometedora actriu de cine, l'actriu Manuela Pal també és una bona venedora de motos. Ara es posa a la pell de Valeria en la pel•lícula Abrígate. Una història basada en un triangle amorós en què s'enamora del fill del seu amant just el dia que aquest es mor. En el primer qüestionari, Pal demostra que és capaç d'omplir mig minut amb 300 paraules encadenades a la velocitat de la llum. I al final del programa, El Perro del Mar. Podria ser el títol d'un quadre surrealista o d'un conte infantil, però és el nom de l'exitós projecte musical de la compositora sueca Sarah Assbring. Pop delicat i amb projecció internacional de la mà d'una artista fascinada pel cinema, la literatura social o Jimi Hendrix. Assbring ja ha recaptat un gran nombre d'incondicionals amb el El Perro del Mar, gràcies a una paleta de colors que va de les melodies de Phil Spector i Burt Bacharach al gospel espacial de Spiritualized.