Sí, és folk novaiorquès... olé!

Hercules and Love Affair són el projecte musical del dj Andrew Butler, i una de les coses més hot que arriben de Nova York, i en concret, de la escena que bull a Brooklyn. Fa uns mesos vam anunciar la febre en un post; fa unes setmanes vam parlar dels MGMT, també veïns del barri; i aquesta tarda entrevistem als Hercules And Love Affair en un hotel de Barcelona.

Els quatre mosqueters d’Hercules són el propi Butler; la dissenyadora de joies i dj d’acid house Kim Ann Foxman; el misteriós transexual Nomi, i Antony Hegarthy, el cantant d’Antony And The Johnsons (de qui per cert algú va escriure si no era la suma entre Divine i un Falete fashion: brilllant), que posa la veu en alguns temes.

H&LA són un dels noms deluxe del cartell del Sonar d’enguany, i també seran a l’Ola Festival, que celebrarà la seva primera edició a El Ejido. Aquest vespre Butler i Foxmann punxaran a la [2] d’Apolo dins la festa de presentació del nou número de la revista Hercules Magazine. Tot el tinglado s’inclou dins el Club Tropicana que la il·lustradora i dj Sílvia Prada organitza i l’Apolo allotja. Aquí us deixo el vídeo que per cert és com si fos una escena arty de 300:El disc dels H&LA em sembla brillant, i ho diu algú a qui la música disco en principi no li diu gran cosa. Tampoc és pur revival, és més aviat un update del disco dels 80, i el resultat és un disc que agradarà per obligació a la gent amb serrell, malles i vambes fluorescents però també es pot colar al prestatge dels discos de la gent normal, perquè té una col·lecció de hits trencapistes força interessant. I es fa escoltar molts cops, cosa que darrerament passa més aviat poc. Si us fa gràcia baixar-vos un tema, clickeu aquí (amb el botó de la dreta per guardar-vos-el). I a veure què tal va l’entrevista. Amb aquesta galeria de freaks, la cosa promet.

CLUB TROPICANA presenta: HERCULES MAGAZINE LAUNCH PARTY
Dijous, 08/05/2008 (00:30 h.), la [2], Nou de la Rambla 111, Barcelona.