Aquest web està inactiu, però el mantenim publicat per poder-lo consultar.

 
Categoria: Revival
Escrit per: Silenci?
Silenci? va a París i entrevista en exclusiva Hedi Slimane, l'home que ha revolucionat la moda del s. XXI. La vida de Hedi Slimane és un triangle format per moda, fotografia i art. I la música és el fil conductor que uneix el vèrtexs des que va descobrir David Bowie als sis anys. Amb estudis d'Història de l'Art i formació de sastre, aquest francès d'origen tunisià és un cul inquiet difícil de definir. Darrere l'aspecte d'adolescent vitalici que no ha trencat mai cap plat s'hi amaga la persona que ha capgirat la moda masculina dels darrers anys. "Silenci?" ha anat a París per entrevistar Slimane en exclusiva. Actualment retirat de les passarel·les, Slimane està involucrat en diferents projectes artístics.

Categoria: Revival
Escrit per: Silenci?
Avui li toca el torn a un tipus exageradament nerviós. Rankin, l'home que al marge de fotos fa revistes; Rankin, el fotógraf de les estrelles del pop; fundador i director creatiu de publicacions com "Dazed and Confused" i "Another Magazine", algunes de les capçaleres més influents en el món de les tendències. També dirigeix curtmetratges, realitza anuncis i edita llibres de fotografia. Aquest personatge hiperactiu ha aconseguit que una foto seva sigui un autèntic passaport cap a la fama. Alguns d'aquests moments els vam viure a l'entrevista que Silenci? va fer-li al seu estudi de Londres

Categoria: Revival
Escrit per: Silenci?
Seguim avui dissabte amb un autèntic hooligan: l'alemany Jürgen Teller.
Juergen Teller estava predestinat a fabricar violins durant tota la vida. Un pare violent, l'al·lèrgia a la fusta i la càmera del seu cosí li van canviar la vida. Després d'unes vacances a Itàlia i unes quantes fotos, va deixar Alemanya per Anglaterra i els violins per la fotografia. Actualment, Juergen Teller és un dels fotògrafs més respectats del món i treballa indistintament per estrelles del rock (Sonic Youth, Björk, Nirvana, PJ Harvey...), directors de cinema i actrius (Winona Ryder, Sofia Coppola, Charlote Rampling... ) i per alguns dels dissenyadors més prestigiosos del moment (Yves Saint Laurent, Helmut Lang, Marc Jacobs...). En aquest reportatge, Silenci? entrevista en exclussiva a Juergen Teller que repassa la seva carrera com a fotógraf.

Categoria: Revival
Escrit per: Silenci?
Sí, també en fem, encara que no ho sembla. De tota manera no voldríem abandonar-vos del tot i per això us hem preparat un especial "revival" de fotógrafs, un al dia, per tal que estigueu en silenci aquesta Setmana Santa també. Una mica de retrovisor, doncs. Per començar, el gran David Lachapelle.

10/02/2008: JU JÁ!!!!!!!

Categoria: Revival
Escrit per: Silenci?
Sí, el que són les coses. Aquest home torna a estar de moda. Divendres va sortir a tots els diaris disfressat de Tarantino (allò del vestit espacial sembla que s'ha acabat; sí, els anys passen per tothom) i no podem fer més que recuperar del YouTube i penjar aquí el qüestionari al gran Chimo Bayo.
El vam entrevistar l'any passat a València. A casa seva!! El Ramon no es cansa de dir que és l'entrevista més surrealista que ha fet mai. De fet el que hauríem de fer és penjar la cinta sencera i no només l'entrevista que es va emetre, perquè al material en brut de l'entrevista hi ha coses suficients com per fer un documental. Entrar a casa de Chimo Bayo és com fer un viatge en el temps, entrar a una altra dimensió. Conéixer al Chimo Bayo domèstic és una experiència total. Des que l'ecstasi, ecsta no va reaparéixer a escena gràcies a Bigas Luna i a Yo Soy La Juani, des que els Chanantes el van recuperar i reivindicar per activa i passiva, la màquina torna a funcionar. Fa poc va estar punxant a Terrassa i la veritat és que aquest dj valencià té l'agenda ben plena de cites.
Fora conyes, està clar que les cançons d'aquest home són la banda sonora d'uns anys i un estil de vida (freak, però estil). Però v¡nga home, si tots teníem el cassette. Si tots hem cantat algun cop el "Bombas, bombas! Qué pasa?". Doncs això: què passa?

PD. Per cert, moment impagable de l'entrevista:
Chimo Bayo: "…yo no sé si la gente se drogaban más o menos; lo que está claro es que si antes se drogaban, las drogas eran mejores".
La Veu: "Perquè?"
Chimo Bayo: "Porque la gente era mejor".

????????


08/01/2008: COM SI FOS AHIR...

Categoria: Revival
Escrit per: Ramon
Avui m'he entretingut amb una mica de revival veient que trobava pel YouTube. D'aquest reportatge fa gairebé cinc anys! Val la pena fer-ne una revisió, sens dubte.

Categoria: Revival
Escrit per: Silenci?
He ganado el premio Ciudad de Burgos de poesía”. És un sms d’Agustín Fernández Mallo, físic i autor de moda (gràcies a Nocilla Dream, la novel·la indie de l'any), però, sobretot i abans de res, poeta. És la seva faceta menys coneguda potser, però segurament la que cultiva amb més amor. Des d’aquí la nostra sincera enhorabona, i mentre esperem la segona entrega de la trilogia “Nocilla Project”, li dediquem aquest revival penjant el qüestionari que va fer ara fa uns quants mesos. S’ho mereix!


29/10/2007: AMÉLIE NOTHOMB

Categoria: Revival
Escrit per: Silenci?
Fa uns dies vam entrevistar a Marta Etura i Verónica Sánchez en un mateix qüestionari (surt el proper 7 de novembre per pantalla). Quan li vam preguntar per un llibre, Verónica Sánchez es va declarar una entuasiasta seguidora d'aquesta escriptora francesa. És una bona ocasió per recuperar l'estrambòtic qüestionari que li vam fer fa un parell de temporades.

  |