Aquest web està inactiu, però el mantenim publicat per poder-lo consultar.

 

03/10/2008: KISS AND CAKES

Categoria: Shopping
Escrit per: Júlia

Bombos, bombos i més bombos. És cosa meva o cada vegada hi ha més noies prenyades pel carrer? Sembla que molts van aprofitar les apagades d’ara farà un any a Barcelona. I molts han vist el filó a les tendres conseqüències. Proliferen les mini concept-stores, botigues de roba i complements per nens d’última generació. Ja sabeu, fàbriques de clons en miniatura de pares rockers. Però què passa amb els que no es gasten el sou amb polseretes de festivals, bambes estampades ni samarretes dels Ramones?

Lluny d’estridències i apostant per la qualitat, Kiss and Cakes (Alfons XII 76, Barcelona) acaba d’obrir les portes per omplir aquest buit del mercat xs. Una botiga a mig camí entre els ossets blaus i les calaveres negres, amb una selecció de marques internacionals que uneixen tradició i modernitat. Els experts en aquest aspecte són els japonesos, que han inspirat a la novaiorquesa Lucky Wang per dissenyar kimonos per bebès. Igual de coloristes però d’estampat pop, són els anoracs, pantalons i guants de la firma danesa Katvig que amortiran les primeres pinyes a la neu. També tovalloles, bosses per guardar xumets, roba bruta i sabates. Advertència: a Kiss and Cakes sona una campaneta a l’entrar, olora a fruites vermelles i la decoració tira a rústica. Dit així, ja embafa. Però si fem el recompte i sumem bolquers, caques, crits, babes i nits en blanc, els nous pares ja en tenen prou de rock and roll.

Categoria: Shopping
Escrit per: Silenci?


Seguim a Brooklyn. Probablement l’únic lloc del món on els superherois poden renovar el seu vestuari cada temporada i comprar els productes quotidians que necessiten per conciliar la vida personal amb les obligacions dels seus càrrecs: salvar el planeta, evitar el mal, donar el que es mereixen als perpetradors del mal... Al Superhero Supply Store pots comprar spray per fer-te invisible, xarop de la veritat (i no, no es ginebra) i màscares. A més, hi ha tota un àrea especial per provar capes plena de ventiladors. Bé, en realitat, es tracta d’una excusa per a recollir fons per una ONG local que treballa amb nens de famílies amb pocs recursos. Però ssssh, no ho diguis a ningú. Al 372 de la 5th Avenue, Brooklyn, NY.
  |