Aquest web està inactiu, però el mantenim publicat per poder-lo consultar.

 

29/09/2008: NIEVES BOOKS

Categoria: Gadgets
Escrit per: Bibiana
De tot i més

Sona a neu i és de Suïssa. Nieves Books és una joia d’editorial que es dedica a trencar totes les regles establertes a l’hora de publicar llibres.

No hi ha format establert, ni una línia concreta, ni formes regulars, ni cap element que connecti les diferents publicacions que treuen al mercat. Només tenen una norma: treure llibres de dos en dos. De dos en dos, i amb un catàIeg que posa la pell de gallina, aquesta editorial suïssa fundada el 2001 ha publicat rareses de tot tipus. La llista inclou paranoies de Mike Mills, a petites delícies de Harmony Korine, passant per dietaris personals de Kim Gordon i fotografies inèdites de Takashi Homma. Curiositats de qualitat en forma publicacions independents i fanzines. Ell llibre, fet fetitxe.


24/05/2008: POST-IT

Categoria: Gadgets
Escrit per: Silenci?


No us agrada tenir la taula de la feina, el monitor de l'ordinador o la porta de la nevera plens de paperets grocs rebregats amb números de telèfon, adreces de correu electrònic o qualsevol tipus de recordatoris escrits a 4 o 5 tintes diferents? Per a tots els que no teniu gust per fer collages de post-its o sou al·lèrgics a apuntar-vos les coses en llibretes o agendes, la cosa té solució.

Hi ha gent que el què demana a la vida és disseny. El post-it és un invent pràctic (fins que es comença a desenganxar, esclar) però pot arribar a fer molt lleig. Per això la firma de roba i accessoris United Bamboo s'alia amb l'estudi de disseny novaiorquès For Office Use Only per dissenyar aquests cubs de papers adhesiu totalment stylish. Aquests elegants post-its reproduiexen fotografies de la campanya d'United Bamboo i junts formen bonics collages en la línia d'artistes com Piero Fornasetti o Bridget Riley. Tota una col·lecció d'obres d'art en bloc, de manera que potser l'últim que tindreu ganes de fer és apuntar-hi coses. Tots junts fan molt de goig. Es venen a Nova York i a Tòquio, i per la resta de mortals que no pensen pagar un bitllet d'avió per comprar post-its (que de tot s'ha vist), també es poden trobar a la botiga on line de Gargyle.
Categoria: Gadgets
Escrit per: Silenci?
La "Top Ten" de nou al carrer

Col·leccionistes de vambes i malalts de les sneakers en general, esteu de sort. O no, si no aneu de pressa. Adidas, en col·laboració amb Undefeated, treu a la venda 1979, un projecte comú que consta d’un parell de les mítiques vambes Top Ten de la marca alemanya i un llibre de fotografies exclusives d’Estevan Oriol. Tot presentat dins un bonic estoig de pell.
La Top Ten original és de 1979 i va ser la primera vamba pensada i dissenyada exclusivament per al bàsquet, amb tota una sèrie d’innovacions en materials i disseny que l’han convertit amb el temps en un clàssic. D’altra banda, per entendre la trajectòria d’Estevan Oriol darrere l’objectiu s’ha d’anar endarrere en el temps, quan es guanyava la vida com a porter de discoteques i antros de mala mort. Així es va convertir en el manàger dels Cypress Hill i en un dels fotògrafs de l’escàndol més reputats dels últims anys. Del projecte 1979 només n’hi ha 650 exemplars a tot el món, i els pocs que han caigut a Barcelona es venen a Limited Editions (C/Duc de la Victòria, 8). De pressa, doncs.

30/10/2007: TELÈFONS USB

Categoria: Gadgets
Escrit per: Silenci?
Temps pel revival

Sí, tots tenim algun moment de nostàlgia recordant el telèfon de quan érem petits. D'aquests que et pots posar entre l'orella i l'espatlla sense problemes i sense haver d'agafar tortícolis (que es el que passa cada cop que s'intenta amb els mòbils d'avui, en constant competició per veure qui el fa més petit). Per això la firma YUBZ s'abona al revival i ha dissenyat un telèfon com els de tota la vida que s'adapta perfectament a qualsevol ordinador (Mac o PC) per parlar per Skype, i també un model que s'adapta a la majoria de mòbils. Tot per una mica més de 30 €.
Categoria: Gadgets
Escrit per: Silenci?
Lacoste & KidRobot, estrany maridatge

Lacoste no és només tristament notícia pels vídeos d'alguns partits polítics. La marca del cocodril fa un gir estètic per aliar-se amb KidRobot, un dels principals creadors de ninots del món. El resultat és una col·lecció limitada de vambes en una edició de 500 parells. Cada parell tindrà el seu propi ninot Peecol personalitzat. Al nostre país es podran trobar a Limited Editions (Duc de la Victòria, 8, Barcelona), a partir del 10 de novembre. O sigui que a córrer, si es que les voleu tenir a l'armari.
  |