Aquest web està inactiu, però el mantenim publicat per poder-lo consultar.

 

11/04/2008: SARAH SILVERMAN

Categoria: Televisió
Escrit per: Silenci?


Un great hit a les oficines de mig món és el youtube on la còmica Sarah Silverman confessa a la seva parella, el presentador Jimmy Kimmel que s’ho fa amb Matt Damon. I a l’altre mig triomfa el vídeo on Kimmel respon.
El hit viral i la portada de Vanity Fair, que Silverman protagonitza juntament amb Tina Fey i Amy Poehler, del llegendari Saturday Night Live, han propulsat directament aquesta actriu cap el mainstream. Ara caldrà veure si el mainstream té prou paciencia amb Silverman, que basa el seu humor en epítets políticament incorrectes que fan pessigolles a l’equilibri racial i social d’Estats Units. Vanity Fair amb la princesa jueva que va crear Philip Roth a Goodbye, Columbus. The Observer l’ha declarat “la dona més graciosa del món”. Com Larry David, Silverman té un programa que esborra les fronteres entre la ficció i la realitat a Comedy Central, titulat The Sarah Silverman Program.

02/02/2008: "GOSSIP GIRL"

Categoria: Televisió
Escrit per: Begoña


Des de la decapitació de Marissa Cooper a The O.C. hi havia un blanc important en el panorama de plaers culpables televisius. Perque, a veure, el rosset de One Tree Hill mai podrà arribar al nivell de sublim i embafadora carrincloneria teen de Dawson Leary, per parlar d’una altra sèrie de la que mai presumiries al fotolog però de la que recordes més diàlegs memorables del que seria recomanable. Però ja podem deixar de patir: la sèrie dolenta definitiva ja està disponible a cop de clic. Gossip Girl té de fet els mateixos creadors que The O.C. però es beneficia molt del trasllat geogràfic: en comptes d’Ugg Boots a la Costa Oest, aquí ens movem (en limousina) en la petita cuadrícula de l’Upper East Side de Nova York, on es troben les les exclusives escoles privades dels nostres protagonistes, que combinen com ningú els abriguets Prada amb l’uniforme. La nostra (rossa) heroina és Serena van der Woodsen, que, com Kelly Taylor a Beverly Hills 90210 y Jen (Michelle Williams) a Dawson Creek, té un passat innombrable amb només 17 anys. La seva ‘frenemie’ (sí, home, “amiga-enemiga” en llenguatge Paris Hilton) és la morena Blair Waldorf. Aquí les tens al primer capítol, quan la Serena descobreix que la Blair fa una festa però no l’ha convidat. Oops!

31/01/2008: IT'S BUSINESS TIME

Categoria: Televisió
Escrit per: Begoña
LA sèrie

Tan rara com The Mighty Boosh, tan descaxarrant com Curb your enthusiasm, Flight of the Conchords és un altre regal de HBO als telèfils. En realitat, la sèrie protagonitzada per Bret McKenzie i Jermaine Clements, dos penjats que formen el "quart duo de digi-folk paròdic més popular de Nova Zelanda", va arrencar com a show radiofònic a la BBC. Allà protagonitzaven un show musical sobre la banda més disfuncional d'Oceania buscant-se la vida a Londres. A la tele fan el mateix però a Nova York. Tenen el suport del seu mànager i de la Mel, la seva única fan i s'enfronten a perills com Coco, la nòvia del Bret, que amenaça a convertir-se en la seva Yoko. Tot i que hi ha poques coses més recomanables, et pots acabar de decidir a fer la descàrrega o comprar la primera temporada a la seva web fent una ullada a aquest YouTube, una de les seves actuacions. Business Time és segurament el cinquè hit més popular del quart duo de digi-folk paròdic més famós de Nova Zelanda.

Categoria: Televisió
Escrit per: Silenci?
Ens agraden molt les paròdies del Polònia i l'APM. Són realment brillants i esperem poder fer la col·lecció completa!!

  |