Aquest web està inactiu, però el mantenim publicat per poder-lo consultar.

 

19/03/2008: AREA_2

Categoria: Disseny
Escrit per: Silenci?


Sí, tots teniu aquest amic dissenyador (o que diu que ho és) a qui li agradaria tenir aquest llibre al prestatge. O potser us interessa saber què es mou en el camp del disseny gràfic. Area_2 és el nou volum que l’editorial Phaidon treu al mercat de la sèrie Area, una guia que conté 100 noms de dissenyadors gràfics a seguir. La selecció va a càrrec de deu curators de prestigi internacional que aporten, cada un, deu noms per completar un totxo d’aquells que no caben a la motxilla (només són 290 x 250 mm, i 448 pàgines), en una luxosa edició. És d’aquests que queden de conya al prestatge de la sala d’estar i, a més, val la pena fullejar. La sèrie és coneguda per representar una mena de bíblia del que vindrà; en aquest cas, més de 1500 imatges que volen ser un penell que indica cap on buifen els vents del disseny i quines tendències veurem en el futur proper. A sota teniu la fitxa i una selecció d’imatges d’alguns dels artistes presents al llibre (si us poseu sobre la foto apareix el nom del dissenyador).
Area_2 (448 pàgines)
€ 75,00
Phaidon Press,març del 2008

Antoine + Manuel

Deanne Cheuk

Friends With You

Mario Hugo

Michael Punchman

Paperrad
Categoria: Disseny
Escrit per: Silenci?
Super Holland Design i Visualkultur.cat

L'editorial Actar ha tret al carrer un parell d'exemplars que se sumen al seu cuidat catàleg de disseny, fotohgrafia i arquitectura. Són Super Holland Design, una mirada al disseny gràfic holandès, i Visualkultur.cat, una selecció de llibres d'artista força singulars i desconeguts, repassant gairebé 40 anys de col·laboracions entre artistes, editors i dissenyadors en diferents formats i tècniques, des dels llibres dpartista produïts en la clandestinitat durant el franquisme, fins als nous conceptes desenvolupats pel disseny i la tecnologia dels nostres dies. Pel que fa a Super Holland Design, el llibre mostra una àmplia selecció de treballs de diferents artistes i dissenyadors holandesos. El llibre anirà acompanyat d'una propera presentació i posterior exposició a la botiga-galeria Ras (Doctor 10, Barcelona) durant el mes de febrer.

02/10/2007: PROJECT S2DIO

Categoria: Disseny
Escrit per: Silenci?
S2DIO

Diuen que les llars acostumen a reflectir la personalitat de la gent que hi viu. Però, si reparem en el fet que molta gent passa més hores a la feina que a casa, per arribar a conèixer a algú de vegades val més fer una ullada al seu lloc de treball abans que no pas al seu pis, sobretot si es tracta d'un artista. A través de la iniciativa Project S2DIO de Guillotine podem tafanejar en els estudis de més de cinquanta il·lustradors i dissenyadors gràfics entre els quals destaquen Tara McPherson, Boris Hopek, Jeff Soto i Pete Fowler.

Via :: Criterion
  |