Aquest web està inactiu, però el mantenim publicat per poder-lo consultar.

 
Categoria: Agenda
Escrit per: Silenci?
L'artista Pez, del col·lectiu Actop, reinterpreta un model de Nike inspirat en "La Balena", de Frank Ghery

L’any 1972, Bill Bowerman i Phil Knight, atleta i entrenador de la Oregon University respectivament, van posar-se a fabricar les seves pròpies sabatilles d’atletisme, sense ni poder sospitar que 35 anys més tard es convertirien en una de les marques de roba esportiva més grans del món. Nike i el seu logo són ara a tot el planeta. Per celebrar aquest aniversari, la firma nord-americana prepara una exposició a la sala Vinçon de Barcelona on nou artistes i col·lectius nascuts a la dècada del 70 i residents a la capital catalana oferiran una relectura dels primers dissenys de la marca. Cada artista reinterpretarà un model diferent de vamba tenint en compte diferents llocs de Barcelona. Els escollits són Actop, Toormix, Silvia Prada, Inocuo, Vasava, Area 3, Catalina Estrada, Diva i Bernat Literas. La gent de la revista Rojo Magazine han estat els encarregats de comissariar la exposició.

Sala Vinçon (Passeig de Gràcia, 96)
Del 19 d’octubre al 10 de novembre, de dilluns a dissabte, de 10.00 a 20.30 h.

Categoria: Agenda
Escrit per: Silenci?
Jason "Spaceman" Pierce, l'ànima de Spiritualized

El fred no acaba d’arribar, però, avui, la sala Razzmatazz de Barcelona acull la presentació del festival Wintercase’07. El festival itinerant (les gires passen per Barcelona, Madrid, Bilbao i València) de la discogràfica Sinnamon aixeca el teló amb la visita de Jason Pierce, alma mater de Spiritualized, i de Soulsavers, acompanyats de la veu trencada de l’hiperactiu Mark Lanegan.
Spiritualized segueix girant amb el show “Acoustic Mainlines” (una revisió despullada d’electricitat i amb cor gospel inclòs del repertori marcià del grup), i obrirà l’edició d’aquest any. Els que no van poder gaudir a l’Auditori del Fòrum d’aquests dos magnífics concerts en el darrer Primavera Sound tenen l’ocasió de fer-ho ara. Més que recomanable.
La resta del cartell (Super Furry Animals, Editors, Spoon, Ratatat i la recent incorporació dels fantàstics Explosions In The Sky) es pot consultar a la web del festival.


20.20 h. MISHIMA SOLO
21.00 h. SPIRITUALIZED ACOUSTIC MAINLINES
22.45 h. SOULSAVERS feat. MARK LANEGAN
Barcelona-Razzmatazz 1, dimecres 10 d’octubre
Anticipada: 24€ / Taquilla: 26€
 Següent |