Moment totalment verídic

Aquest era el meu llistat de coses a fer aquest últim cap de setmana, que finalment s’ha quedat en blanc:

-Anar als concerts del Rockdelux Music Weekend.
-Llegir els volums 2, 3 i 4 de Lupus (editorial Astiberri) per veure quines noves aventures ens deparen els protagonistes d’aquest road-comic de Frederic Peteers: una parella de col·legues que es dediquen a viatjar per l’espai, pescar i col·locar-se amb líquens extraterrestres.
-Sortir de dubtes sobre el rebombori generat per El Orfanato:
a) "pel·liculón" del català Jose Antonio Bayona (realitzador de curts mítics com "Mis vacaciones", i videoclips per Camela i OBK entre d’altres)
o
b) súper eficaç campanya mediàtica.
O ambdues, que també pot ser.
-Anar a la Fundació Miró i veure que s’està coient entre els nous artistes japonesos, ja que no puc anar-me’n així com així a la exposició que ara mateix fa Yoshitomo Nara a Màlaga. Hi ha temps: dura fins al gener.

No he fet res de tot això.
Divendres, dissabte i diumenge entre pintura, rodets i aiguarràs. Posant-me negra blanquejant parets. Un “Titanlux Weekend”, amb el seu hit particular:

Blanc és el color del meu nou pis
i aquest cap de setmana, res no he vist
ni al Nacho Vegas ni a la Chris…


En fi… que no decaigui.
Per cert, si algú també està canviant-se de pis, redecorant la seva vida o es troba en vicissituds similars, atenció a la web de Domestic, la marca de referència en el món dels adhesius gegants per parets. Si no esteu al cas de la febre de les wallstickers, us recomanem que recupereu el primer "Silenci?" de la temporada, on es va emetre un breu reportatge sobre el tema.