Si vols tenir una visió en profunditat de les eleccions municipals del proper dia 22 de maig, res millor que seguir-ne l'actualitat a través de l'especial que han preparat els nostres companys del 3cat24.cat. No només tindràs les notícies imprescindibles per seguir la campanya, sinó que també tindràs oportunitat de seguir els comptes de Twitter dels candidats, veure i sentir els reportatges de TV3 i Catalunya Ràdio i i fer un seguiment a les principals formacions durant el procés tot electoral.

Per recollir i presentar l'actualitat de manera clara, l'especial està dividit en grans àrees temàtiques. Una, geogràfica: les notícies s'indexen sota el paraigua de les quatre províncies (Barcelona, Tarragona, Lleida i Girona) més la Val d'Aran. A la segona trobareu els xats que estan previstos amb els cinc principals candidats a l'alcaldia de la ciutat de Barcelona. El primer xat es farà a Jordi Portabella (ERC) el dilluns 9 de maig a les 9.30.

El tercer àmbit és l'espai on es publicaran les notícies relacionades amb el procés electoral municipal al conjunt d'Espanya i, també, amb les eleccions autonòmiques de tretze comunitats autònomes.

Trobareu, així mateix, un històric amb les estadístiques de les darreres eleccions municipals (2007) a Espanya i a Catalunya. I, com sempre, durant la nit electoral, l'equip de redactors del 3cat24.cat et durà la millor informació perquè sàpigues els resultats i les reaccions abans que ningú.