Aquesta primavera ve carregada de novetats al canal 33 i també a la web. La primera, "Pop ràpid", una comèdia de situació molt divertida amb la música com a protagonista. Parla d'un parell d'amics que fan un grup i parlem del tema en un bar on hi ha actuacions musicals de grups catalans de primera categoria de l'escena més "indie".

A la web, a més de poder veure tots els capítols (el primer, que s'emet avui al vespre -22.50- al 33, s'ha preestrenat en exclusiva per la web) es poden veure les actuacions musicals dels grups que apareixen a la sèrie. Si a la sèrie no es veuen senceres, a la web es podrà disfrutar la cançó en directe, en el seu format complet. Hi ha grups molt interessants, dels primers, The New Raemon, a altres com El Petit de Cal Eril. La web també compta amb un blog de "Pop ràpid, on s'expliquen les interioritats de la sèrie.

"Fotografies" és una aposta molt interessant per a tots els amants de la fotografia. Un programa setmanal que s'estrenarà al canal 33 aquest divendres a les 21.45 i que cada setmana ens aproparà al treball d'alguns dels millors fotògrafs del món.

A la web no només es podrà recuperar el visionat del programa, sinó que hi trobareu informació extensa de cada capítol i dels fotògrafs que apareixen al programa, amb espectaculars galeries fotogràfiques amb alguns dels seus millors treballs. A més, en breu, començarà un concurs perquè els espectadors enviïn a través de la web fotografies per a una temàtica concreta cada setmana. Concurs amb premi!