L'actriu confirma que no compten amb ella per la 4ª temporada.

Tal i com va acabar la tercera temporada (spoilers a continuació) segur que ja donaves per fet que no tornaries a veure mai més a la Dana a "Homeland". Però no està de més confirmar-ho, tenint en compte com d'insuportable va arribar a ser el personatge per culpa de la inhabilitat dels guionistes a l'hora de no fer-ne res més que un obstacle reiteratiu i il·lògic per la trama dels protagonistes. Ha estat la mateixa actriu, Morgan Saylor, la que ha declarat que no estarà a la quarta temporada ja que li han comunicat que no compten amb ella.

La declaració és un element més per confirmar la intenció de "Homeland" de fer un reset de la sèrie a la quarta temporada. Amb en Brody mort, tot el que tingui a veure amb ell passarà a la història, i la trama se centrarà en la nova vida de la Carrie a Istambul i una nova missió. Personalment, continuo sense estar convençut d'aquesta nova etapa de "Homeland". Potser en el seu dia un format d'aquest estil hauria estat possible (al final de la 1ª temporada) però ara penso que el buit de Brody es notarà massa, per molt que digui David Nevins.

De tota manera, amb Brody o sense, amb Dana o sense, haurem d'esperar a la tardor per confirmar si la renovació de "Homeland" per una 4ª temporada ha estat un error o un encert.