S'associen amb J. Michael Straczynski per fer una sèrie de ciència-ficció.

Per llegir aquest post pots prendre la pastilla blava i recordar la trilogia "Matrix" i "V de Vendetta", o bé prendre la pastilla vermella i tenir present que després van venir "Speed Racer" i "Cloud Atlas". En tot cas, és evident que els germans Wachowski saben com crear històries enlluernadores i al mateix temps punyents que siguin un èxit de masses. I per tant, fins que no en veiem els resultats, les expectatives davant del seu salt a la televisió són altes. Tots dos han fitxat per Netflix per posar en marxa "Sense8".

No estaran sols. Per aquest projecte s'han aliat amb J. Michael Straczynski, creador de "Babylon 5", una sèrie de culte per als fans de la ciència-ficció. I la veritat és que no podien trobar millor soci per endinsar-se en una ficció que s'emmarca clarament en aquest gènere. "Sense8" explica la història de vuit desconeguts de diferents llocs del món que descobreixen que estan lligats telepàticament els uns amb els altres. Hauran de descobrir els motius d'aquesta connexió, que està lligada amb la mort d'un altre personatge.

Al mateix temps, hauran d'esquivar els membres d'una perillosa organització que els vol capturat (tot plegat em recorda una barreja entre la primera temporada d'"Herois" i la oblidable "Touch"). Al repartiment hi trobem noms com Daryl Hannah ("Kill Bill"), Naveen Andrews ("Lost), Brian J. Smith ("Stargate Universe") i Freema Agyeman ("Doctor Who"), entre d'altres. Netflix ja ha donat l'ok als 10 episodis de la primera temporada, que tindrà localitzacions de luxe, amb un rodatge que viatjarà per ciutats de tots els continents.