També canvia la data d'estrena i es descarten cameos de Walter i Jesse.

Saul Goodman no podia començar millor la seva carrera en solitari. El canal AMC ha anunciat la renovació de "Better Call Saul" per una segona temporada. La sèrie, que es troba en ple rodatge, tenia l'ok per una temporada de 13 episodis, però ara Vince Gilligan ja pot planejar fins als 26. La bona notícia ha vingut acompanyada d'una notícia dolenta, i és que el canal també ha endarrerit la data d'estrena. L'spin-off de "Breaking Bad" estava previst pel novembre de 2014, però ara el debut es desplaça fins a principis de 2015.

Aquests dies també s'han descartat alguns rumors vinculats a la sèrie que havien agafat força en l'últim any. Com que Vince Gilligan va dir que hi hauria cameos de personatges de "Breaking Bad", molts ja han anticipat possibles aparicions de Walter i Jesse (esperonats pels comentaris dels dos actors que interpreten els personatges). Aquesta setmana Aaron Paul ha dit que no veu com podria encaixar (recordem que es tracta d'una preqüel·la) i que si bé han fet broma amb el tema, ara està clar que cap dels dos apareixerà.

Qui sí té la presència assegurada a la sèrie, com us vaig avançar en el seu dia, és en Mike Ehrmentraut, el personatge que interpreta Jonathan Banks, la qual cosa té molt de sentit, perquè és fàcil que en el passat estigués vincular d'alguna manera a Saul Goodman. No s'ha confirmat encara la possible presència de Gus Fring, que seria un altre lligam lògic. De tota manera, Vince Gilligan fa temps que va assegurar que "Better Call Saul" tindria entitat pròpia, amb una història definida que no seria dependent de "Breaking Bad".