L'última temporada de la sèrie es traslladarà als anys de la Gran Depressió.

Sembla que Terence Winter i Martin Scorsese volen donar categoria d'epíleg a l'última temporada de "Boardwalk Empire". O almenys, això és el que es dedueix de la decisió d'introduir-hi un salt temporal de 7 anys. En comptes de continuar la història d'una manera més o menys linial (la sèrie sempre ha fet algun salt temporal entre temporades) farà una el·lipsi considerable per portar-nos als anys de la Gran Depressió. Pot ser la resposta del guionista i productor de la sèrie a la decisió de l'HBO d'acabar-la abans d'hora.

I és que, com sabeu, inicialment "Boardwalk Empire" havia de ser una sèrie gegantina, que recorrés la història del crim organitzat als Estats Units fins a l'actualitat. Durant aquests anys s'ha preparat en aquest sentint, creant un univers ple de personatges i ric en detalls, que sempre ha fet la sensació que estava per sobre de la història personal de Nucky Thompson. Però les xifres d'audiència no l'han acompanyat, i ara que el seu recorregut s'ha d'acabar forçosament a la 5ª temporada, s'ha optat per avançar un anys més dels habituals.

En concret, els nous episodis començaran al 1931, amb els canvis que tot això suposarà per a molts personatges. Ho ha desvetllat Michael K. Williams, l'actor que interpreta en Chalky. D'aquesta manera s'aconseguirà, com a mínim, explicar el final del recorregut d'alguns personatges (no és possible fer-ho amb tots, sobretot perquè els personatges històrics tenen un recorregut molt més ampli... però tots sabem que 1931 va ser un any clau per personatge com Al Capone). Ja que s'ha d'acabar, almenys que "Boardwalk Empire" tingui un final digne.