La websèrie de Roger Coma debuta a la televisió a les 23.40h.

Amb més de 120.000 visualitzacions al seu canal de YouTube, la websèrie "Les coses grans" farà el salt avui cap a la televisió. A les 23.40h al canal 33 podrem veure el debut de la ficció de Roger Coma, que protagonitza, escriu i dirigeix una comèdia d'autor que recomano al 100% (podeu repescar aquí la crítica que en vaig fer). En Roger Coma interpreta un individu neuròtic que sembla decidit a fer alguna cosa amb la seva vida, però que en realitat no sap quina exactament, ni si la necessita de veritat, ni si realment té vida. I si és mort?

A partir de les seves inquietuds i en episodis de 10 minuts, la sèrie explora diversos tipus d'humor que van de la tragicomèdia al gag absurd i que poden recordar l'esperit de comèdies nord-americanes com "Curb Your Enthusiasm" o "Louie", o de sèries catalanes com "Arròs Covat" o "Porca Misèria" (on el mateix Roger Coma interpretava el personatge del Roger Brunet). Al repartiment hi trobem actors com Mar Ulldemolins, David Verdaguer, Margalida Grimalt o Pep Ambrós, tots coneguts pel seu treball al teatre i la televisió.

Els seus guions tenen la gran virtut de ser imprevisibles. "Les coses grans" arrisca constantment. En cada episodi. I això és el que fa que quan l'encerta la recompensa sigui molt més gran. Ja vaig dir en el seu dia que a mi em sembla la millor sèrie catalana que es fa actualment. És atrevida i sorprenent, dos adjectius que sovint són no trobem a les sèries a casa nostra. En Roger Coma aprofita la llibertat creativa que suposa la ficció a la xarxa per fer una comèdia que desafia els paràmetres clàssics i que val molt la pena.