El rei de les sèries del 2013 havia de ser, per força, Heisenberg!

"Breaking Bad" és la sèrie número 1 del 2013! Els vostres vots ho han deixat claríssim. 990 punts han coronat a Walter/Heisenberg com el rei dels serieaddictes. És evident que ho mereix. Poques sèries aconsegueixen, a aquestes alçades, forçar el límit artístic del que pot oferir la ficció a la televisió. Però l'obra mestra de Vince Gilligan ho ha aconseguit amb personatges complexos, una direcció arriscada i creativa, referències poètiques, un alt nivell de simbolisme i alhora una tensió que et té garratibat davant del sofà. La seva última temporada ha estat la millor de la sèrie, cosa que no passa sovint, i es troba tant a faltar, que pràcticament sembla que tinguem mono de la blue meth fabricada pel Mr. White.

Per sort, actualment podem recuperar-la cada diumenge a TV3 (que, per cert, aquest 2014 estrenarà els últims episodis de la sèrie).

Felicitats a "Breaking Bad" per la victòria i gràcies a tots per participar en l'elaboració d'aquest rànquing! Us desitjo un bon 2014 a tots i, sobretot, moltes sèries!!!