La sèrie torna aquest diumenge a partir de la quarta temporada.

Totes les històries arriben al seu final, també la de Walter White, i també a TV3. El canal m'acaba de confirmar l'emissió dels últims episodis de "Breaking Bad". La sèrie torna a la graella aquest diumenge amb episodis repetits amb l'objectiu de repescar espectadors que encara no hagin descobert aquesta obra mestra de la televisió. Es tornarà a emetre la quarta temporada sencera i també la meitat de la cinquena temporada per enllaçar amb l'estrena de l'altre meitat: els 8 episodis nous (i brillants) amb els que la sèrie arriba al seu final definitiu.

Probablement aquests últims 8 episodis els veurem a principis de 2014. Mentrestant, podem tornar a recuperar la sèrie en un dels seus moments més crucials. A l'inici de la quarta temporada, en Walter i en Jesse veuen com la seva vida penja d'un fil. Concretament del fil de Gus Fring. Tots dos temen la reacció del narcotraficant després que, al final de la temporada anterior, en Jesse matés d'un tret en Gale. Aquest assassinat marcarà inevitablement els dos personatges i també la seva relació com a socis i "amics".

Com sempre, podreu veure la sèrie doblada, però si sou com jo i preferiu la versió original, podeu configurar el vostre televisor per veure'ls en V.O.S.C.. Aprofito l'avinentesa per explicar-vos que precisament el proper 26 de novembre faré una conferència sobre Walter White i altres antiherois de les sèries (info aquí) i evidentment hi esteu tots convidats!

Us deixo amb aquest vídeo que recupera alguns dels moments més passats de voltes de Walter White (o més aviat, moments en els que Heisenberg es deixa veure rere la màscara del professor de química pusilànime que es deixa torturar pel seu cunyat):