L'esperada tercera temporada de "Chuck" s'estrena aquest dissabte.

Molts m'heu demanat sovint pel retorn de "Chuck" a TV3, i per això avui estic content de poder donar-vos bones notícies! Segons m'informen des del canal, la tercera temporada d'aquesta sèrie protagonitzada per Zachary Levi s'estrenarà demà, 9 de novembre, a les 12h, i s'emetrà cada dissabte. Així, la sèrie tindrà una continuïtat que es va estroncar amb l'adéu del Canal 3XL, que havia emès les dues primeres temporades. Aquests episodis s'han reemès posteriorment a TV3, que va decidir recuperar la sèrie, i ara estrenarà els episodis nous.

La tercera temporada presenta un Chuck evolucionat. Com que va rebre una nova descàrrega de dades, ara ha adquirit noves habilitats, com tècniques d'arts marcials d'efectes letals. Així, podria convertir-se realment en un agent, sempre i quan aprengui a controlar els seus nous recursos, que no domina tan bé com voldria. Malgrat tot, el seu principal mal de cap continua sent l'agent Sarah Walker (interpretada per la Yvonne Strahovski, a la que molts ara relacionareu amb "Dexter"), amb la que manté una tensió sexual no resolta.

"Chuck" multiplica així els seus ingredients principals: noves missions d'espionatge, més acrobàcies i poders, més tensió en la relació Chuck/Sarah i evidentment picades d'ullet al món nerd, que és el factor que aconsegueix fer d'aquesta paròdia de gènere una ficció més entranyable del que sembla. Esperem que TV3 continuï apostant per "Chuck" en el futur i emeti la sèrie sencera. En total, va arribar a tenir cinc temporades als Estats Units, després de batallar amb l'audiència durant força temps, i gràcies al suport dels seus incondicionals.