Els informàtics més geeks tindran un episodi especial per tancar la sèrie.

Ja fa temps que el cartell de game over va aparèixer a la pantalla per "The IT Crowd" (a casa nostra coneguda com "Els informàtics"). El creador de la sèrie, Graham Linehan, va desendollar la ficció anunciant que no en faria una cinquena temporada perquè no se sentia entusiasmat per tornar-hi a treballar. Va ser una decisió honesta, tot i que no va poder deixar que quedés un gust amarg, ja que la comèdia comptava amb el vist-i-plau de les xifres d'audiència i del canal britànic Channel 4 per poder continuar. Conscient d'aquest error 404 va prometre un episodi per tancar la sèrie i que poguéssim acomiadar-nos dels personatges.

D'això ja fa un any i mig, i potser alguns ja pensàveu que no tornaríeu a veure en Moss i companyia, però Graham Linehan ha estat fidel a la seva paraula i ara ha explicat que l'especial es rodarà el proper mes de juny i s'estrenarà abans que acabi l'any. El motiu del retard ha estat la complicada agenda de tots els implicats, principalment la de Chris O'Dowd, que des que va acabar la sèrie l'hem vist a sèries com "The Crimson Petal And The White" o "Girls". I també ha estrenat "Moone Boy", una comèdia en la que a més d'actor ha treballat en el guió. De fet, el proper 12 de maig estrena "Family Tree", una comèdia per l'HBO i la BBC.

Tampoc no ha parat la Katherine Parkinson, que poc després de l'última temporada de "The IT Crowd" va estrenar la comèdia d'excursionistes "The Great Outdoors". També l'hem vist a "Psychoville" i "Sherlock", entre d'altres. A tot això hem d'afegir que en el terreny personal ha estat mare per primer cop. Pel que fa a Richard Ayoade va fer el salt al cinema amb la mediocre "Los amos del barrio" i va tornar a la televisió amb la comèdia "Full English" que ha passat desapercebuda. Però també va estrenar-se com a director i guionista amb la pel·lícula "Submarine" que li va valer una nominació als BAFTA al director debutant. Pel que fa a Graham Linehan, també ha estat ocupat treballant amb "Count Arthur Strong", la seva nova comèdia.