La sèrie britànica debutarà el 25 de març i podrem veure'n dos episodis diaris.

No hi ha excusa per no estar d'humor per les vacances de Setmana Santa. TV3 estrena "Miranda" el 25 de març i n'emetrà cada dia dos episodis, de dilluns a divendres (19.25). Es tracta d'una "sitcom" britànica molt clàssica coescrita i protagonitzada per l'humorista Miranda Hart, que interpreta una versió exagerada de si mateixa aprofitant-se molt del seu aspecte físic: una noia molt alta, maldestra i en general poc agraciada (sovint la confonen amb un home), que crida l'atenció allà on va, i no precisament per motius positius.

La Miranda té una habilitat especial per ficar la pota en tot tipus de situacions i la seva vida és, per dir-ho ras i curt, un desastre per totes bandes: té el seu propi negoci, una botiga de bromes on va cometre l'error de contractar la seva millor amiga, i una manera que la colla perquè es casi d'una vegada amb un home de profit. Justament els seus intents per lligar amb el noi que li agrada proporcionen els moments més divertit de la sèrie i sempre acaben derivant en situacions ridícules i delirants que són rematadament divertides.

Perquè la Miranda és capaç d'anar a saludar un home i quan s'hi ha apropat desmaiar-se, tan llarga com és, desplomant-se a terra. La clau de la sèrie és el seu esperit clàssic, tant en la seva posada en escena com en el tipus d'humor que practica. El seu èxit a la BBC ha catapultat la carrera de la Miranda Hart, que va guanyar dos anys seguits el premi a la millor actriu dels British Comedy Awards (2010 i 2011) i l'any passat va atrevir-se amb un registre menys còmic amb la sèrie "Call The Midwife", on va sorprendre molt positivament.

Com totes les sèries de TV3, es podrà veure doblada al català o en versió original amb subtítols en català (configurant les opcions del teu televisor).

Us deixo amb uns fragments de la sèrie: