Us presento dues sèries noves que TV3 estrenarà la setmana que ve.

TV3 ja té a punt les primeres novetats en matèria de sèries per a aquest inici del 2013. Aquest dijous acaba "Breaking Bad", que es posarà al ritme de l'emissió nord-americana (que, com sabeu, està en pausa fins a l'estiu). Al seu lloc, s'emetrà la sèrie canadenca "Lost Girl". I a més, "Pan Am" s'incorporarà a les nits del diumenge:

- "Pan Am" s'estrenarà el 10 de febrer (22.30). És una sèrie protagonitzada per la Christina Ricci i que explica la història de les hostesses de l'aerolínia Pan Am als anys 60. La sèrie va ser creada per Jack Orman ("ER") i té com a director Thomas Schlamme ("The West Wing"), cosa que diu molt de l'estil clàssic de la ficció. La primera temporada va tenir una aroma a les sèries d'abans que la feia molt entranyable. Malauradament, no va ser renovada per una segona temporada i per tant sabem d'entrada que ens quedarem sense final.

- "Lost Girl" s'estrenarà el 7 de febrer (23.50). És una sèrie d'origen canadenc, del canal Showcase, que va tenir força èxit fora del seu país, particularment entre els seguidors de les sèries amb elements fantàstics. Explica la història de la Bo (Anna Silk), una noia que des que recorda ha tingut poders especials amb els quals sedueix la gent. Pot absorbir l'energia sexual dels altres fins al punt de matar-los. Intentarà conviure amb aquesta peculiaritat fins que un dia coneixerà d'altres amb poders similars i descobrirà què és el que li passa.