Aquest dilluns TV3 emet un especial nadalenc del Senyor del Temps.

Ho! Ho! Ho! No, no és el Pare Noel, és en Matt Smith! I ve amb carregat de regals i amb la tradicional gorra vermella. "Doctor Who" aterra aquest dilluns a TV3, i ho fa amb l'emissió de "Cançó de Nadal", un dels episodis nadalencs de la sèrie britànica. Es tracta de l'especial que hi ha entre la cinquena i la sisena temporada de la sèrie, però ara mateix no us puc confirmar que això vulgui dir que, un cop passat les vacances, TV3 emetrà la sisena temporada. És segur que tindrem "Doctor Who", però no us puc confirmar més detalls més enllà d'això.

El que sí us puc explicar són els detalls de l'episodi d'aquest dilluns (19.20h), que és un homenatge de "Doctor Who" a en Charles Dickens. De fet, el títol de l'especial és una referència clara al conte de l'escriptor en el que el que un vell amargat i avar anomenat Scrooge reb la visita de diversos fantasmes nadalencs que l'obliguen a replantejar-se la seva vida. En aquest cas, el fantasma nadalenc serà el Senyor del Temps, que intentarà fer el mateix amb en Kazran, un vell ric però solitari interpretat pel veterà Michael Gambon.

Només si l'onzè doctor aconsegueix de posar una cançó al cor de Kazran plè de d'amor a la vida i al Nadal, aquesta història acabarà bé. I és que en Kazran és l'únic que pot salvar els passatgers d'una nau espacial que han quedat atrapats a través dels gruixos de boira gelada. L'home té una màquina que podria aclarir la boira i d'aquesta manera es podria fer un aterratge segur, però es nega a fer-ho a causa de la foscor que té al seu cor.