Al final ja no quedaran actors a "Misfits". L'actriu Lauren Socha, que interpreta a Kelly, no continuarà a la quarta temporada de la sèrie dels antiherois adolescents segons han informat des de Channel 4. Els nous episodis de la sèrie han començat a rodar-se fa uns dies i, pel que sembla, l'actriu no en forma part. És la quarta baixa de "Misfits" en molt poc temps. Recordem que en Robert Sheehan (Nathan) va deixar la sèrie entre la segona i la tercera temporada, sent substituit per Joe Gilgun (Rudy). I els que heu vist la tercera temporada (a partir d'aquí, spoilers!!!) sabreu que tampoc segueixen l'Iwan Rheon ni l'Antonia Thomas.

No se sap encara com serà exactament la sortida de la Kelly. Si apareixerà a l'inici de la quarta temporada o si es recorrerà al recurs del webisodi de comiat. En tot cas, el que sí han volgut aclarir des de Channel 4 és que es tracta d'un comiat al que s'ha arribat de mutu acord amb l'actriu i que no té res a veure amb l'incident racista del que ha estat declarada culpable aquesta setmana. Pel que sembla, Lauren Socha va agredir i insultar un taxista després d'una festa en la que va ingerir grans quantitats d'alcohol. Hem de suposar que a la quarta temporada de "Misfits" veurem moltes cares noves. Podem parlar de segona generació?

Potser seria el moment de recuperar en Nathan, ja que fa poc vam saber que l'actor que el va interpretar, en Robert Sheehan, torna a fer sèries de televisió.