Poc li ha durat el periple cinematogràfic al Nathan de "Misfits". L'actor Robert Sheehan va deixar K.O. els seguidors de la sèrie dels antiherois britànics quan va decidir abandonar-la per provar sort a la gran pantalla. El seu personatge era l'ànima de la ficció, i el cop va ser dur... i innecessari. Ara Robert Sheehan s'ha vist obligat a tornar a la televisió després d'haver fracassat al cinema, on només ha aconseguit rodar una pel·lícula que no ha suposat la reinvenció que esperava. De moment no tornarà a "Misfits", tot i que tal i com van deixar el seu personatge és una opció gens descartable de cara a la quarta temporada.

El que sí s'ha confirmat és que serà un dels protagonistes de "Me & Mrs Jones", una nova comèdia de la BBC sobre una mare i les diverses relacions que té a la seva vida (amb el marit, el fill, el germpa, etc). En Robert Sheehan farà el paper de fill gran i estarà acompanyat per Sarah Alexander ("Coupling") en el paper de la mare. La comèdia està produïda per Hartswood Films, responsable de la majoria de sèries d'Steven Moffat, com "Coupling", "Jekyll" o "Sherlock". De fet, una de les productores de "Sherlock", Beryl Vertue, és la principal impulsora del projecte, que comptarà amb el director Nick Hurran ("Dr. Who").

El rodatge començarà durant el mes vinent i segurament entrarà a la programació de la BBC a principis de 2013. Però el retorn d'en Robert Sheehan a la televisió es produirà abans, ja que l'actor també ha acceptat un petit paper com a actor convidat a la segona temporada de "Accused", l'excel·lent sèrie de Jimmy McGovern. Els nous episodis d'aquesta ficció s'estrenaran el 15 de novembre, i en Robert Sheehan participarà en el quart interpretant a un adolescent que no confia en l'enfermera que cuida la seva mare. Aquest serà el primer pas d'un retorn que tothom es veia a venir però ningú esperava que es produís tan aviat.