Com ja sabem tots els fans de "Misfits", l'actor Robert Sheehan deixa la sèrie, cosa que implicarà que no tindrem Nathan per a la tercera temporada. Els creadors de "Misfits" ja han donat vida a un nou personatge, que es dirà Rudy, i que omplirà el buit deixat per en Nathan. Ara ja sabem quin és l'actor escollit per interpretar-lo: el britànic Joe Gilgun.

Òbviament, en comparació amb el Nathan que coneixem, és obvi que no el supera en carisma. Però haurem de veure quin tipus de líder és en Rudy per "Misfits". En Joe Gilgun em va agradar força a "This Is England 86" en el seu paper de Woody. Té prou nivell com a actor com per construir un personatge que sigui divertit i maleducat al mateix temps.

El que se sap per ara del personatge de Rudy (atenció, a partir d'ara spoilers) és que també té un poder provocat per la tempesta. Consisteix en el fet que tot el seu mal rotllo i visió de la vida negativa va sortir del seu cos i es va concentrar en un segon Rudy, conegut com a Dark Rudy. Quan el Rudy optimista té un mal moment, el Dark Rudy apareix per enfonsar-lo.