Little Britain
La sèrie d'humor britànica més desbarrada i passada de voltes arriba al 3XL. "Little Britain" s'estrena el proper dissabte 21 de maig i es presenta com una guia imprescindible per conèixer el Regne Unit. A partir d'aquesta excusa se succeeixen una pila d'esquetxos que ofereixen situacions surrealistes i un ampli catàleg de personatges hilarants i grotescos.

Des de la incompetent Carol Beer, que atén els clients del banc on treballa amb un passotisme considerable i basant les seves respostes únicament en el que li diu l'ordinador (computer says 'no'), fins a l'adolescent Vicky Pollard, una autèntica icona dels chavs britànics, entregada a una vida caòtica de consum d'alcohol, ignorància i fascinació per la Kate Moss.

De fet, el nom de la sèrie barreja els termes Great Britain (Gran Bretanya) i Little Englander (que és com es coneixen els britànics curts de mires, antieuropeus i tan patriotes que denominen Anglaterra al Regne Unit, incloent Irlanda i Escòcia). El resultat és una sèrie en què trobem personatges curts de gambals que, francament, també abunden a casa nostra.

Els creadors i guionistes de la sèrie, Matt Lucas i David Walliams, interpreten la majoria de personatges de la sèrie canviant la seva aparença a cop de maquillatge i vestuari, a l'estil dels mítics Monty Python. Si t'agrada el seu sentit de l'humor, també li hauries de fer un cop d'ull a la seva darrera sèrie, "Come Fly With Me", ambientada en un aeroport. Per ara, et deixo amb un avançament de "Little Britain" que han preparat els amics del Canal 3XL: