Chuck
La NBC tampoc s'ha volgut esperar als upfronts. Seguint l'exemple de la FOX i Showtime ha avançat algunes de les seves decisions. Algunes sorprenents, com la renovació de "Chuck", que tindrà nova temporada malgrat tenir una audiència irregular. D'altres inesperades, com l'interrogant que penja sobre el "remake" de "Wonder Woman". I ha donat l'OK a tres sèries.

La primera és "Smash", el musical que dirigirà Steven Spielberg i que estarà protagonitzat per Debra Messing i Anjelica Houston. La defineixen com una "Glee" per a adults i explicarà la història d'uns personatges que volen portar a terme un musical sobre la vida de la Marilyn Monroe. La segona és el "remake" de la britànica "Prime Suspect" (sèrie que aprofito per recomanar-vos), que comptarà amb Kirk Acevedo (Charlie a "Fringe"). I la tercera una comèdia, "Up All Night", nou intent de Will Arnett ("Arrested Development") per guanyar-se el somriure dels espectadors. Aquest cop, al costat de Christina Applegate ("Samantha Who?").

Altres pilots que podrien obtenir llum verda en els upfronts. És el cas de "REM" i "Playboy", que personalment em semblen projectes molt més interessants que els que han triat fins ara. Aquestes novetats s'afegeixen a renovacions ja confirmades, com la de "Harry's Law" i "Parenthood", mentre que el futur de "Law & Order: Los Angeles" continua sent incert.