Homeland
Tradicionalment és al mes de maig, durant els "upfront", quan els canals desvelen les sèries per a la propera temporada. És quan es confirma que aquell pilot que tenia tan bona pinta finalment es convertirà en sèrie. Però enguany Showtime ha decidit avançar-se a la resta de competidors i ja ha donat l'OK a dues sèries: "Homeland" i "House of Lies".

De les dues, "Homeland" és la que crida més fàcilment la meva atenció. La protagonitza Claire Danes, en la seva primera sèrie com a protagonista des del final de la recordada "My So-Called Life" i a la qual l'any passat ja la vam veure a la "TV movie" "Temple Grandin" amb un paper extraordinari. Interpretarà una agent de la CIA disposada a destapar una conspiració.

Tot comença quan un heroi de la guerra de l'Iraq és trobat després de mesos d'estar desaparegut i torna als Estats Units rebut com un heroi. La protagonista creu que la història és inventada i que darrere d'aquest "heroi" s'hi amaga un atac terrorista. El militar serà en Damien Lewis, pel qual tinc una afecció especial des de "Band of Brothers" i que també ha fet "Life".

Aquí tens el primer tràiler de Showtime:El productor de "Homeland" és Howard Gordon, exproductor de "24", o sigui que ja et pots imaginar per on tirarà la història. Veurem si la sèrie s'inclina per l'acció i l'efectisme estil Jack Bauer o bé pel realisme silenciós de "Rubicon". La miraria en els dos casos.

"House of Lies" em deixa, "a priori", indiferent. Mai m'ha convençut el talent de la Kristen Bell, actriu sobrevaloradíssima pels seguidors de "Verónica Mars", i veure-la dirigint una consultoria de gestió empresarial... El seu personatge competirà amb una altra empresa del sector i, com no podia ser d'una altra manera, tindrà temps per sentir-se atreta per un company de feina, al qual interpretarà un actor veterà com en Don Cheadle.