La vida d'en Tommy Gavin sent un incendi incontrolable a "Bombers de Nova York". Ho podrem veure a la sisena temporada de la sèrie, que TV3 estrenarà el proper 31 de maig, i en la que el personatge decideix d'una vegada per totes posar ordre en les seves relacions. Sobretot quan descobreix que la seva filla, Colleen, s'està tornant una alcohòlica com el seu pare. Però no ho tindrà gens fàcil, especialment en el terreny familiar, on es trobarà atrapat entre la Janet, que vol consolidar definitivament la seva relació, i la Sheila, que el manipula.

Mentrestant, al parc de bombers la tensió va en augment, i es que és el pressupost de la ciutat de Nova York necessita unes quantes retallades, i podria ser que els protagonistes de la sèrie en patissin les conseqüències. Una amenaça molt irònica per una ficció que va arrencar presentant els seus personatges com els herois que van salvar vides als atemptats de l'11-S. Episodi rere episodi, hem vist com els mateixos ciutadans que els van enaltir han anat oblidant que els seus propis herois, i ara fins i tot podrien acabar sense feina.

El retrat d'aquests herois oblidats és el punt fort de "Bombers de Nova York", que als Estats Units va acabar el seu recorregut televisiu coincidint amb el desè aniversari dels atemptats. A TV3 estrenen la sisena temporada (penúltima), que s'emetrà de dilluns a dijous a les 00h, amb dues excepció, la del dijous 7 i 14 de juny, quan "Breaking Bad" la desplaçarà fins a les 00.55h. Aquest canvi d'horari serà puntual, ja que es produeix perquè les dues sèries coincideixen amb el final de "La Bèstia". Més endavant, "Breaking Bad" haurà ocupat el lloc de "La Bèstia" (a les 23.10h) i "Bombers de Nova York" torna a les 00h. .