Categoria: La Bèstia
Escrit per: Toni de la Torre

Charlie Barker és un policia veterà disposat a fer el que faci faltar per atrapar els criminals, fins i tot a convertir-se en un d'ells. Així li ho explica al seu nou company de patrulla, un policia novell que s'ho mira tot amb cara d'espantat. El que en Charlie no sap és que en realitat a aquest policia novell li han encarregat escriure un informe sobre els seus mètodes ortodoxos per poder fer-lo fora del departament. Patrick Swayze és el protagonista d'aquesta sèrie, que converteix en un thriller la relació entre aquests dos policies al costat fosc de la llei. "La Bèstia" és la gran aposta per la ficció de TV3 i s'estrena aquesta nit (23.10h).

Tot seguit, el tràiler:

.
Categoria: La Bèstia
Escrit per: Toni de la Torre

La gran aposta de TV3 en matèria de ficció ja té data d'estrena. El proper 12 d'abril, just després del "Polònia" (23.10h) s'estrena "La Bèstia". Va ser la ficció en què Patrick Swayze va estar treballant fins als límits de la seva salut. Fins i tot quan el càncer de pàncrees estava en el seu estat més avançat, l'actor va voler seguir posant-se davant la càmera per interpretar el personatge de Charles Barker, un veterà de l'FBI que fa servir mètodes poc ortodoxos.

L'estat de salut de l'actor va jugar un paper important en la interpretació d'un personatge que treballa saltant-se tots els límits. "La Bèstia" se centra en la relació amb un jove policia novell, l'Ellis Dove, al qual en Charles Barker intenta explicar-li les claus del seu ofici. El que en Barker no sap és que en realitat a l'Ellis li han assignat una missió secreta, que és la de fer un informe sobre els mètodes del policia veterà, al qual volen apartar del cos sigui com sigui.

Durant tretze episodis "La Bèstia" mostra la cara més sòrdida de la ciutat de Chicago al mateix temps que seguim l'evolució de la relació entre els dos policies. La sèrie es planteja com un thriller que combina escenes d’acció i nihilisme. Malauradament, "La Bèstia" no va poder renovar per una segona temporada a causa de l'estat de salut de Swayze, que va morir el 14 de setembre de 2009 deixant-nos un personatge que transmetia l'estat anímic de l'actor. .

» Text complet

 
Publicitat


Sindica els posts del blog