Categoria: Skins
Escrit per: Toni de la Torre

"Skins" tindrà una setena temporada, i serà la última. Així ho han anunciat avui des de E4, on han assegurat que el final ja està escrit i que la sèrie es prepara per acomiadar-se amb un darrer episodi que barrejarà tot tipus d'emocions. Entre les sorpreses que ens preparen, ja se n'ha desvetllat una, que és el retorn de molts dels personatges de la primera generació de la sèrie, i també de la segona (que és la que s'està emetent actualment al Canal 3XL), que s'uniran als de la tercera en un final que vol tancar la sèrie en forma de celebració per acomiadar com cal una ficció que ha estat icònica al Regne Unit i que ha marcat els passos d'altres com "The Inbetweeners" o "Misfits". L'última temporada s'emetrà allà al 2013 i constarà de tres episodis especials de dues hores cadascún.

Quin personatge creus que és imprescindible que torni a l'episodi final? .
Categoria: Skins
Escrit per: Toni de la Torre

La situació entre l'Effy, en Cook i en Freddie arribarà al límit a l'episodi d'aquesta nit (22.25h) d'"Skins" al Canal 3XL. És l'últim de la tercera temporada i un dels més intensos. Veurem com l'Effy serà obligada a escollir d'una vegada i tot plegat acabarà amb un final que marcarà aquesta generació d'"SKins". Però no haurem d'esperar per veure la quarta temporada, ja que s'estrenarà avui mateix (23.10h) i començarà amb un fet tràgic que farà regirar la relació dels personatges com només ho pot fer aquesta sèrie britànica. .
Categoria: Skins
Escrit per: Toni de la Torre

Es passen el dia bebent fins a perdre la consciència. Són els adolescents d'"Skins", la sèrie que el Canal 3XL estrena aquesta nit (22.30h) i un referent de la ficció britànica. Obligat veure la primera temporada i vomitar amb ells fins que et quedi l'estòmac buit. Que per què?

1. Perquè "Skins" és una sèrie valenta. Pot semblar que els seus protagonistes només són una colla d'adolescents perduts i passotes, però la ficció retrata els problemes que hi ha darrere d'aquestes actituds: pares absents, un futur laboral inexistent, desconfiança vers el sistema... temàtiques que les altres sèries sobre adolescents acostumen a ignorar. .

» Text complet

Categoria: Skins
Escrit per: Toni de la Torre

Els adolescents passats de voltes d'"Skins" arribaran el 9 de novembre al 3XL El canal estrena aquesta irreverent sèrie britànica, guanyadora de dos premis BAFTA, que va obrir el camí de ficcions posteriors com "Misfits" o "The Inbetweeners" i que fa un retrat dur i trencador de la realitat dels adolescents d'avui en dia. Els protagonistes són un grup d'amics de Bristol marcats per la manca d'oportunitats que s'aboquen a la gratificació instantània que proporcionen la festa, l'alcohol i el sexe en quantitats desmesurades.

El Canal 3XL emetrà dos episodis cada dimecres.
Podeu veure un avançament del primer aquí. .
 
Publicitat


Sindica els posts del blog