Categoria: Torchwood
Escrit per: Toni de la Torre

El canal 33 la recupera aquesta nit a partir de la primera temporada. .

» Text complet

Categoria: Torchwood
Escrit per: Toni de la Torre

La tercera temporada de "Torchwood" s'estrena aquesta nit (22.30h). .

» Text complet

Categoria: Torchwood
Escrit per: Toni de la Torre

Va desaparèixer sense deixar ni rastre, però aquesta nit (22.20h) el capità Jack Harkness torna al Canal 3XL. Serà a la segona temporada de "Torchwood", d'estrena avui, on podrem veure el seu inesperat retorn. El personatge serà més que mai l'eix central dels nous episodis, en els que sabrem més coses d'ell i del seu passat. Descobrirem què ha fet tot el temps que ha passat desaparegut (detall que, si sou també seguidors de "Dr. Who", ja sabreu) i també coneixerem un dels seus antics socis... i amants, el capità John Hart (interpretat per James Marsters, l'Spike de "Buffy", estrella convidada d'aquest inici de temporada). "Torchwood" seguirà sent fidel al to fosc i capacitat per sorprendre l'espectador que ja van caracteritzar la primera temporada. Per escalfar motors per aquesta nit, podeu veure aquest vídeo.

La segona temporada de "Torchwood" s'emetrà cada dilluns, amb reemissions tots els diumenge a les 00.45h i amb episodis online al web del Canal 3XL. .
Categoria: Torchwood
Escrit per: Toni de la Torre

El 19 de març tindrem més Jack Harkness. El Canal 3XL estrenarà la segona temporada de "Torchwood", que arrenca amb el retorn del capità. Al darrer episodi de la primera tempora, en Jack havia tornat a la TARDIS. Això ens porta cronològicament a l'episodi 3x11 de "Doctor Who", on el personatge apareix, retrobant-se amb el Senyor del Temps (versió David Tennant). Es queda durant dos episodis més, el 3x12 i 3x13, per després tornar a la seva sèrie, "Torchwood", i iniciar la segona temporada. El seu retorn serà espectacular, entrant a sac en una situació amb hostatges, molt al seu estil. Aquest cop, però, haurà de donar explicacions al seu equip, ja que va marxar sense dir res. A la segona temporada de la sèrie s'aprofundirà més en el passat del personatge i també en la seva sexualitat. Ja en el primer episodi coneixerem el capità John Hart, ex company, a nivell professional i a nivell personal, del capità (i que estarà interpretat per James Marsters, l'Spike de "Buffy").

La nova temporada de "Torchwood" es podrà seguir cada dilluns a les 22.20h, amb reemissions els diumenge a les 00.45h i també al web del canal 3XL. .
Categoria: Torchwood
Escrit per: Toni de la Torre

Aquesta nit pots mirar a la tele la programació de sempre o atrevir-te a entrar en el món del que no és possible. El Canal 3XL estrena avui (22.20h) "Torchwood", una impecable sèrie de ciència-ficció britànica que és molt més que l'"spin-off" de "Doctor Who". És una de les sèries més en forma del seu gènere i jo et dono sis motius per donar-li una oportunitat:

1. "Torchwood" és una sèrie de ciència-ficció d'èxit.
I tenint en compte el moment que viu el gènere (amb el nou projecte de Ronald Moore abandonat indefinidament) ja es podria dir que és un miracle. Al Regne Unit és líder d'audiència en la seva franja. Juntament amb "Fringe" és la millor proposta del gènere que he vist en molt de temps. .

» Text complet

Categoria: Torchwood
Escrit per: Toni de la Torre
Torchwood
"Torchwood" és un anagrama de "Doctor Who". Perquè vindrien a ser sèries similars, però no del tot. Sèries que s'assemblen però que no són la mateixa. Perquè "Torchwood" és una visió encara més passada de voltes, fosca i adulta de la sèrie del doctor britànic. La podrem veure d'estrena el proper 4 de juliol al Canal 3XL, que n'ha comprat els drets i planeja emetre-la sencera, inclosa la quarta temporada que és a punt d'estrenar-se al Regne Unit. .

» Text complet

 
Publicitat


Sindica els posts del blog