Categoria: Nip/Tuck
Escrit per: Toni de la Torre

El doctor Troy i el doctor McNamara tornaran a obrir-te en canal a partir d'aquest diumenge. "Nip/Tuck" continúa l'emissió de la seva cinquena temporada a TV3 i arriba per fi als episodis inèdits que havíem estat esperant. A les 00.10h podrem reprendre la vida dels nostres cirurgians plàstics preferits amb la segona part de la temporada (recordem que es va dividir en dos als Estats Units per culpa de la vaga de guionistes), que compta com amb la incorporació de Katee Sackhoff ("Battlestar Galactica") com la nova anestesista.

Els nous episodis de la sèrie de Ryan Murphy, creador d'"American Horror Story", s'endinsen més que mai en la cara fosca de la cirurgia i, de retruc, dels seus protagonistes. I es que "Nip/Tuck" va ser una de les primeres sèries que es va atrevir a explorar el cantó més amagat de l'ésser humà. La seva estrena va marcar el to del que més tard esdevindria la marca de la televisió per cable que actualment fa la competència a l'HBO. Controvertida i perturbadora, hem de col·locar a "Nip/Tuck" en el podi que es mereixen les sèries visionaries. .

» Text complet

Categoria: Nip/Tuck
Escrit per: Toni de la Torre

Vivim en un món obsessionat amb l'aspecte físic. La societat moderna es mira el melic cada dia més. Se'l mira i es pregunta: tinc un melic maco? Agrada el meu melic? Pot ser que no sigui tan bonic com el dels altres? I entra en una espiral malaltissa de recerca i trobada de defectes basada en uns cànons estètics que vénen imposats pel món de la publicitat i dels "mass media". Per això, m'alegro que aquesta nit torni a la televisió una sèrie com "Nip/Tuck". .

» Text complet

Categoria: Nip/Tuck
Escrit per: Toni de la Torre

Si hi ha una sèrie que es troba a faltar, aquesta és "Nip/Tuck". Us ho puc assegurar des de l'experiència de trobar-me gent que m'ha preguntat, mil i una vegades, quan tornaria la sèrie dels cirurgians. I avui, per fi, puc dir que sí, que "Nip/Tuck" torna. El Canal 3XL ha decidit recuperar una sèrie que és tan interessant com controvertida i aquest estiu reprendrà l'emissió des de la quarta temporada i fins al final de la sèrie, a la sisena. .

» Text complet

 
Publicitat


Sindica els posts del blog