Categoria: Doctor Who
Escrit per: Toni de la Torre

Steven Moffat ha posat en marxa el seu exèrcit de daleks i es disposa a bombardejar la casa de David Yates. L'actual showrunner de "Doctor Who" ha sortit al pas de les recents declaracions del cineasta que assegurava estar preparant una pel·lícula del Senyor del Temps que seria la primera d'una nova franquícia cinematogràfica que tornaria a explicar la ficció des de zero. Steven Moffat, que ha aguantat uns dies abans de deixar anar l'emprenyada que porta a sobre, ha dit que qualsevol pel·lícula que es faci de "Doctor Who" es farà amb un equip de la BBC i estarà protagonitzat pel doctor televisiu. La idea de que existeixi un film que no tingui relació amb la sèrie horroritza el guionista, que, com molt britànics, considera el personatge una icona del seu país i no vol veure'l tergiversat i reconstruït per mans nord-americanes. .
Categoria: Doctor Who
Escrit per: Toni de la Torre

Un actor britànic, prou popular com per liderar una franquicia cinematogràfica als Estats Units i que tingui encant, un punt canalla i a més talent per la interpretació. Efectivament: Hugh Laurie. Aquesta és la resposta que han donat la majoria de participants en una enquesta online on es demanava qui podria ser el protagonista de la pel·lícula de "Doctor Who". Tot encaixa, ja que l'actor deixa el seu paper de House al final de la present temporada, té carisma de sobres per ser el Senyor del Temps i a més té el perfil idoni per al personatge. La pel·lícula, us ho vaig explicar fa uns dies, l'està preparant el director David Yates amb la col·laboració de la branca de la BBC a Los Angeles, i si bé al principi no em va fer gaire gràcia la idea... si el protagonista fos en Hugh Laurie, coi, no et diria que no.

Els altres candidats segons l'enquesta: Gary Oldman, Michael Fassbender, James McAvoy i Ewan McGregor. I vosaltres, quin actor triarieu per ser el Dr. Who cinematogràfic? .
Categoria: Doctor Who
Escrit per: Toni de la Torre

El Senyor del Temps estrena nous episodis avui (22.30h) al Canal 3XL. Es tracta de la sisena temporada de la nova etapa de "Doctor Who" i la segona protagonitzada per Matt Smith i signada pel duet Steven Moffat - Mark Gatiss. L'emissió arrenca amb l'episodi especial "A Christmas Carol", un homenatge al conte nadalenc de Charles Dickens que compta amb la presència del mestre Michael Gambon. Aquest especial serà el preludi d'una temporada en la que podrem veure què va passar després que la TARDIS esclatés i descobrirem on és el Doctor.

Necessites posar-te al dia abans d'aquesta nit?
Ho pots fer ràpidament amb aquest vídeo! .

» Text complet

Categoria: Doctor Who
Escrit per: Toni de la Torre

Hollywood vol el Dr. Who. Així ho ha desvetllat el cineasta David Yates (director de les últimes entregues de "Harry Potter") en una entrevista a Variety en la que ha explicat que està treballant amb la BBC per fer la primera pel·lícula del Senyor del Temps. La primera d'una nova franquicia cinematogràfica i d'un projecte que calcula que trigarà dos o tres anys a fer-se realitat. Segons ha explicat es tracta d'una nova etapa que no tindrà cap connexió amb la sèrie (que per cert, estrena la sisena temporada aquest divendres al Canal 3XL) i amb la que es vol descobrir el personatge al públic nord-americà. Qui creieu que serà el nou Doctor? .
Categoria: Doctor Who
Escrit per: Toni de la Torre

Sent sincers, no ha aconseguit ficar-se a la butxaca tots els seguidors de "Doctor Who". Però sí uns quants! Mentre hi ha qui encara troba a faltar en David Tennant, també hi ha qui està gaudint de valent amb l'estil de Matt Smith. Si pertanys al segon grup, avui et porto una bona notícia ja que Matt Smith seguirà sent el doctor un any més, segons ha confirmat la BBC. .

» Text complet

  Entrades següents
Publicitat


Sindica els posts del blog