Categoria: Little Britain
Escrit per: Toni de la Torre

Fan de l'humor anglès més irreverent? Doncs avui tens una cita amb el show de Matt Lucas i David Walliams. Els dos còmics britànics volen portar-te de viatge pels únics llocs del Regne Unit que no recomanen les guies de viatge: els forats on viuen els personatges més curts de gambals que mai hauràs vist per la televisió. Ho fan a "Little Britain", una sèrie d'sketchos que el Canal 3XL torna a emetre des del primer episodi aquesta nit (23.10h) i que presenta una galeria de personatges desagradables... però alhora entranyables. Si ja els coneixes, no cal que t'expliqui res, però si encara no saps qui són la Carol Beer, la Vicky Pollard, l'Andy i en Lou, tot seguit t'argumento en 6 punts perquè hauries de donar-los una oportunitat.

1. "Little Britain" és l'equivalent televisiu dels Sex Pistols. Respira ganes d'agafar una guitarra elèctrica i rebentar-la a cops contra l'escenari. És una sèrie sorgida de la mala llet, de l'humor britànic més incisiu i incòmode. "Little Britain" està feta per dos britànics que estan farts de la incultura del seu país i dels personatges curts de gambals que hi viuen.

2. Imbècils, sí, exactament com els de casa. Els personatges que apareixen a "Little Britain" són caricatures exagerades. Però com totes les caricatures, provenen d'un motllo que és real. Si bé és fàcil riure amb l'humor estripat de la sèrie, també ho és emfatitzar amb els seus guionistes i adonar-te que no et l'únic que conviu amb gent imbècil a diari. .

» Text complet

Categoria: Little Britain
Escrit per: Toni de la Torre
Little Britain
La sèrie d'humor britànica més desbarrada i passada de voltes arriba al 3XL. "Little Britain" s'estrena el proper dissabte 21 de maig i es presenta com una guia imprescindible per conèixer el Regne Unit. A partir d'aquesta excusa se succeeixen una pila d'esquetxos que ofereixen situacions surrealistes i un ampli catàleg de personatges hilarants i grotescos. .

» Text complet

 
Publicitat


Sindica els posts del blog