Escrit per: Toni de la Torre

Universal prepara una pel·lícula que servirà com a reboot de la franquícia. .

» Text complet

Escrit per: Toni de la Torre

El 33 recupera avui aquesta obra mestra de la ciència-ficció. .

» Text complet

Escrit per: Toni de la Torre

El 33 la tornarà a emetre-la des del primer episodi a partir del 12 de gener. .

» Text complet

Escrit per: Toni de la Torre

Torna a partir del 2013 i serà l'eix d'un bloc dedicat a la ciència-ficció. .

» Text complet

Escrit per: Toni de la Torre

I si ahir tots estàvem il·lusionats amb la nova preqüela de "Battlestar Galactica", avui Syfy ha fet miques les nostres esperances. El canal ha explicat que el tràiler de "Blood & Chrome" que ahir es va escampar per la xarxa (i que vau poder veure en aquest mateix blog) no s'hauria d'haver filtrat, ja que era de consum intern. I un cop retirat masivament de YouTube, ha volgut aclarir l'estat del projecte, deixant clar que en cap cas serà una sèrie per la televisió, com es deia ahir a la xarxa. Serà una websèrie que estarà precedida per un episodi de 90 minuts que es podrà veure a Syfy. "Blood & Chrome" seguirà a un jove William Adama (interpretat per l'actor Luke Pasqualino d'"SKins") durant la Primera Guerra Cylon i se situarà cronològicament abans de "Battlestar Galactica" i després de la seva primera preqüela, "Caprica". La intenció de Syfy és que sigui la websèrie més espectacular que s'hagi fet mai. .
Escrit per: Toni de la Torre

T'he recomanat "Battlestar Galactica" per terra, mar i aire. Però si malgrat tot, no et vas decidir a veure aquesta excel·lent sèrie de ciència-ficció en la seva estrena al Canal 3XL, avui tens una segona oportunitat. Perquè aquesta nit (22.30h) comença el que és, tècnicament, l'inici de la sèrie: amb l'emissió del primer episodi de la primera temporada. Prèviament hem vist les dues parts de la minisèrie que serveix per posar en context la història de la rebel·lió dels cylon, però la sèrie es pot seguir fàcilment sense haver vist aquesta minisèrie si es comença pel primer episodi, anomenat "33", que el Canal 3XL emet avui. I jo insisteixo, ja coneixes els meus sis motius, i insistiré perquè la descobreixis. "Battlestar Galactica" és una de les meves imprescindibles. Insistiré, insistiré, insistiré, insistiré i insistiré. .
Escrit per: Toni de la Torre

Ocupeu les vostres posicions i prepareu-vos per l'invasió cylon. A partir d'aquesta nit us poseu a les ordres del comandant Adama per formar part de l'últim bastió de resistència de "Battlestar Galactica". Aquesta sèrie de culte s'estrena avui (22.30h) al Canal 3XL i és una de les joies en majúscules de la televisió contemporània. Que per què? Doncs perquè...

1. És molt més que ciència-ficció. De fet "Battlestar Galactica" és una sèrie que supera el seu propi gènere. El que explica no és només la guerra entre l'ésser humà i la seva creació, els cylon. En realitat es tracta d'un relat sobre els límits de l'ambició humana i la necessitat de redimir els nostres errors. L'home contra les seves pors més profundes, l'home contra el que no pot canviar, l'home contra els límits de la condició humana. Apassionant. .

» Text complet

Escrit per: Toni de la Torre

No sé si ho sabeu, però estem en guerra. D'aquí a dues setmanes els cylons apareixeran per primera vegada a les nostres vides. Ho faran de la forma més inesperada possible, disparant primer, fent esclatar el nostre món, destruint qualsevol rastre d'humanitat. El 3 d'octubre a les 22.30 h "Battlestar Galactica" s'estrena al Canal 3XL per convertir-nos en membres d'una tripulació que és l'últim bastió de resistència contra les màquines, l'últim alè d'esperança en una guerra de l'home contra la seva creació, és a dir, contra si mateix. .

» Text complet

Escrit per: Toni de la Torre

Al Canal 3XL també acaben de presentar les seves novetats per la tardor. Com us vaig avançar fa un temps, ens porten una grandiosa notícia com és l'estrena de "Battlestar Galactica". L'emetrà des del primer episodi i en una emissió íntegra que inclourà les quatre temporades, la minisèrie, les pel·lícules i les websèries. Serà la primera vegada que s'emeti en obert, i això que és una de les millors sèries de la història. Però, a més, també han comprat dues sèries britàniques de referència com "Skins" i "Shameless". Les tres les veurem abans d'acabar l'any.

Abans, esclar, "Bola de Drac" torna a casa! .
Escrit per: Toni de la Torre

A punt per posar-vos a les ordres del Comandant Adama? El 3XL ha posat data a l'esperada estrena de "Battlestar Galactica": la veurem el proper mes de setembre. Des del primer episodi i en una emissió íntegra que inclourà les quatre temporades, la minisèrie, les pel·lícules i les websèries. Serà la primera vegada que s'emeti en obert, i això que es tracta d'una de les millors sèries de la història, una ficció èpica a l'alçada de "Lost". .

» Text complet

Entrades anteriors  
Publicitat


Sindica els posts del blog