Categoria: Misfits
Escrit per: Toni de la Torre

Al final ja no quedaran actors a "Misfits". L'actriu Lauren Socha, que interpreta a Kelly, no continuarà a la quarta temporada de la sèrie dels antiherois adolescents segons han informat des de Channel 4. Els nous episodis de la sèrie han començat a rodar-se fa uns dies i, pel que sembla, l'actriu no en forma part. És la quarta baixa de "Misfits" en molt poc temps. Recordem que en Robert Sheehan (Nathan) va deixar la sèrie entre la segona i la tercera temporada, sent substituit per Joe Gilgun (Rudy). I els que heu vist la tercera temporada (a partir d'aquí, spoilers!!!) sabreu que tampoc segueixen l'Iwan Rheon ni l'Antonia Thomas.

No se sap encara com serà exactament la sortida de la Kelly. Si apareixerà a l'inici de la quarta temporada o si es recorrerà al recurs del webisodi de comiat. En tot cas, el que sí han volgut aclarir des de Channel 4 és que es tracta d'un comiat al que s'ha arribat de mutu acord amb l'actriu i que no té res a veure amb l'incident racista del que ha estat declarada culpable aquesta setmana. Pel que sembla, Lauren Socha va agredir i insultar un taxista després d'una festa en la que va ingerir grans quantitats d'alcohol. Hem de suposar que a la quarta temporada de "Misfits" veurem moltes cares noves. Podem parlar de segona generació?

Potser seria el moment de recuperar en Nathan, ja que fa poc vam saber que l'actor que el va interpretar, en Robert Sheehan, torna a fer sèries de televisió. .
Categoria: Misfits
Escrit per: Toni de la Torre

Ja esteu a punt per un dels episodis més brutals de "Misfits"? Aquesta nit (22.30h), la sèrie dels antiherois arriba al final de la seva tercera temporada al Canal 3XL, i ho fa buidant el carregador. Tot el que no t'esperes, passarà en un episodi que té la voluntat de tancar un cicle. Amb l'arribada d'en Rudy ha començat una nova etapa i per tant s'han de tancar les trames obertes de la trama anterior. Així, tindrem un total de tres retorns en un sol episodi: tres personatges de temporades anteriors que ja són morts però que no poden descansar eternament si no solucionen els seus assumptes pendents amb els "Misfits". I també veurem com en Simon s'enfronta finalment el seu destí. Amb aquest episodi es tancarà la temporada més passada de voltes de la sèrie, amb moments antològics com el dels zombies o l'aparició d'Adolf Hitler, i es donarà pas una nova etapa que arrencarà a la quarta temporada. Amb en Rudy al capdavant i molts canvis que ja ha promès el guionista Howard Overman.

Per cert, que des del 3XL han iniciat un concurs per celebrar l'èxit de "Misfits" en el que hi ha en joc les dues primeres temporades de la sèrie en Blu-Ray! Hi podeu participar aquí. .
Categoria: Misfits
Escrit per: Toni de la Torre

El Canal 3XL estrena avui (22.35h) la tercera temporada de "Misfits". Sense en Nathan però amb l'esperit irreverent de sempre, "Misfits" és la sèrie que mai pare voldria que veiessin els seus fills. Apunta't ja a les aventures d'aquesta semidelinqüents britànics. Que per què?

1. Perquè "Misfits" dinamita el gènere dels superherois, tradicionalment moralitzador i previsible, per convertir-lo en un vehicle per a la irreverència més descarada. Aquí els protagonistes no són els bons (personatge que busca fer el bé), si no els dolents (personatge que procura pel seu propi bé). Els delinqüents es converteixen en herois moderns. .

» Text complet

Categoria: Misfits
Escrit per: Toni de la Torre

Com ja sabeu, en Nathan no seguirà a la tercera temporada de "Misfits". Però això no vol dir que no ens podem acomiadar com cal! A partir d'avui ja podeu trobar al web del Canal 3XL un episodi especial anomenat "Vegas, Baby!", en el que el personatge que interpreta en Robert Sheehan viu la seva última aventura i diu adéu als fans. L'episodi només es podrà veure online i és l'aperitiu per l'estrena de la tercera temporada, prevista pel proper 23 de gener.

.
Categoria: Misfits
Escrit per: Toni de la Torre

Eren cinc adolescents indisciplinats i dropos com n'hi ha tants... fins que es van convertir en superherois. "Misfits" torna aquesta nit al Canal 3XL per trencar a cop d'irreverència i esperit punk amb les tradicionals festes de Nadal. Deixa estar els turrons i les neules i apunta't a les bromes d'en Nathan. La sèrie s'emet a partir d'avui (23.55h) des del primer episodi com a aperitiu per l'estrena de la tercera temporada, el 23 de gener. Una excel·lent oportunitat per descobrir una de les sèries britàniques més divertides dels últims anys, ficció de capçalera i un autèntic antídot per aquests dies de nadales ensucrades i avorrits dinars familiars. .
Categoria: Misfits
Escrit per: Toni de la Torre

"Misfits" no es farà esperar més. Els amics del Canal 3XL m'acaben de confirmar que estrenaran la tercera temporada el proper 23 de gener. Uns nous episodis que els seguidors de la sèrie dels antiherois adolescents fa temps que esperen i en els que veurem el debut de l'actor Joe Gilgun, que interpretarà en Rudy, el nou líder dels pringats de la sèrie. El seu personatge substituirà en Nathan, que marxa de la sèrie (conseqüència de la decisió de Robert Sheehan, l'actor que l'interpreta) en un episodi especial que podrem veure al web del Canal 3XL abans que acabi l'any i com a aperitiu de la tercera temporada. I si encara no coneixes "Misfits", el canal també et donarà l'oportunitat de posar-te ràpidament al dia, ja que a partir del 26 de desembre la tornarà a emetre sencera des del principi. .
Categoria: Misfits
Escrit per: Toni de la Torre

"Misfits" no es farà esperar més. O almenys, no ho farà pels britànics. El canal E4 acaba d'anunciar que estrenarà la tercera temporada de la sèrie dels antiherois adolescents el proper 30 d'octubre, la qual cosa vol dir que cada vegada falta menys perquè el Canal 3XL pugui estrenar-la també a casa nostra. Els nous episodis de "Misfits" estaran marcats per l'absència d'en Nathan, que va dir adéu d'una manera força absurda en un episodi especial (tot i que va ser un adéu que es pot convertir fàcilment en un fins aviat). En tot cas, tota la responsabilitat recau ara en l'actor Joe Gilgun, que interpretarà en Rudy, el nou líder dels pringats de la sèrie. El seu objectiu és fer oblidar en Nathan el més aviat possible... i necessitarà molt més que superpoders per aconseguir-ho.

Podeu veure el tràiler de la tercera temporada a continuació: .

» Text complet

Categoria: Misfits
Escrit per: Toni de la Torre

Amb un webisodi de només 8 minuts que la E4 farà públic al seu web el proper 15 de setembre. Serà l'última dosi que tindrem de Nathan, el personatge més irreverent de "Misfits" i per a molts, m'incloc, l'ànima de la sèrie. Però ningú hi pot fer res si l'actor que l'interpreta, en Robert Sheehan, decideix abandonar el personatge per enfocar la seva carrera cap al món del cinema. En aquest curt webisodi, titulat "Vegas, baby!", en Nathan farà servir els seu poder per organitzar una gran estafa al casino. Òbviament, res no sortirà com espera. .

» Text complet

Categoria: Misfits
Escrit per: administrador
Nathan
Males notícies per als seguidors de "Misfits". La tercera temporada de la sèrie no comptarà amb el seu personatge estrella, en Nathan. L'actor que l'interpreta, en Robert Sheehan, ha decidit desvincular-se de la ficció per poder progressar en la seva carrera professional. .

» Text complet

 
Publicitat


Sindica els posts del blog